У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки

У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки

16 Серпня 2016
1111

У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки

1111
15 серпня у Миколаєві працівники компанії, яка планує будівництво АЗС «Окко» біля гуртожитку Національного університету кораблебудування, перешкоджали журналістці інтернет-видання «Миколаївський центр журналістських розслідувань» Надії Дремлюзі в проведенні фото- та відеозйомки
У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки
У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки

Про це пише Інститут масової інформації (ІМІ).

Як повідомляється на сайті, біля гуртожитку Національного університету кораблебудування, на місці майбутнього будівництва АЗС «Окко», працівники, які проводили геодезичні заміри у зеленій зоні, перешкоджали роботі журналістки, забороняючи їй вести зйомку.

«Спілкуватися з журналістом вони навідріз відмовилися, більш того, перешкоджали журналісту здійснювати фото- і відеозйомку… Кореспондента вони зустріли агресивно, спочатку вимагали показати посвідчення, після – закривали спинами геодезистів, а потім і зовсім перейшли на погрози»,повідомляє видання.

ІМІ зазначає, що судові розгляди у справі ще не закінчилися, і, відповідно, дозвіл на проведення будь-яких робіт на цій ділянці відсутній.

Окрім цього, як повідомила пані Дремлюга, будівельники проявляли агресію і до місцевих мешканців – зокрема, нанесли удар по камері мешканцю сусіднього будинку, який знімав те, що відбувається.

Нагадаємо, нещодавно на Миколаївщині заступник голови обласної партії «Батьківщина» Олег Кравець погрожував журналістам місцевого інтернет-видання «Преступности.НЕТ» фізичною розправою у соціальній мережі Facebook.

Раніше, в квітні, Миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ» заявляло, що місцевий адвокат Володимир Верцюх погрожував журналісту сайту фізичною розправою за зйомку біля будівлі Апеляційного суду у Миколаєві.

Як повідомляв «Детектор медіа», охоронець міського голови Миколаєва Олександра Сенкевича перешкоджав головному редакторові місцевого видання «НикВести» Олегу Деренюзі здійснювати свою професійну діяльність у будівлі мерії, заважаючи фотографувати.

Фото і відео – «Миколаївський центр журналістських розслідувань»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1111
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду