Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES

Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES

8 Серпня 2016
6582

Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES

6582
Співробітниця Координатора проектів ОБСЄ Марина Безкоровайна повідомляє, що залишає посаду і приєднується до команди IFES (International Foundation for the Electoral Systems) як старший керівник проектів з розвитку громадянського суспільства та медіа.
Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES
Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

«Це було дуже непросте рішення - завжди непросто коли тобі є що і кого лишати позаду… Мені поталанило мати можливість робити зміни в країіні, яку я люблю, і робити це разом із людьми, якими я захоплююсь. А ще … я без тями закохалась у медійну справу і журналістику, та в тих клятих, в’їдливих, ненормальних, саркастичних, люто розумних людей, які обирають для себе цю професію…», - написала Марина Безкоровайна.

Вона повідомила, що  з 29 серпня приєднується до команди IFES (International Foundation for the Electoral Systems) на посаді старшого керівника проектів з розвитку громадянського суспільства та медіа. 

«Буду надалі працювати для зміцнення ролі медійних та громадських організацій у процесах суспільно-політичних перетворень у суспільстві. Мої пріоритети та “налаштування внутрішнього компасу” не зміняться з місцем моєї робочої “прописки”. Що б там не було попереду, впевнена що разом ми зробимо його страшенно цікавим! Але, як завжди, щоб я не робила - робитиму з Україною в серці», - зазначила Марина Безкоровайна. 

Нагадаємо, представник ОБСЄ з питань свободи медіа Дуня Міятович під час консультацій з представниками Національної спілки журналістів України (НСЖУ) та Союзу журналістів Росії, що відбулися у Відні, заявила, що контакт між журналістами обох країн має тривати.

Фото: Facebook Марини Безкоровайної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6582
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду