У мережі з'явилися фотографії йомвірних убивць Шеремета

У мережі з'явилися фотографії йомвірних убивць Шеремета

3 Серпня 2016
4086

У мережі з'явилися фотографії йомвірних убивць Шеремета

4086
У мережу «злито» фотографії чоловіка та жінки, які підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета
У мережі з'явилися фотографії йомвірних убивць Шеремета
У мережі з'явилися фотографії йомвірних убивць Шеремета

Знімки оприлюднені на сторінці спільноти  «Київ оперативний» у Facebook.

На фото фігурують двоє – чоловік у кашкеті та жінка з капюшоном на голові.

З фото видно, що чоловік носить вуса з бородою.

22 липня видання «Обозреватель» опублікувало відео з камер спостереження. За твердженням видання, відео зроблене напередодні загибелі журналіста Павла Шеремета і на ньому видно постаті людей, які начебто закладають вибухівку під автомобіль Олени Притули.

Згодом генпрокурор Юрій Луценко повідомив про створення фотороботів підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета на основі записів відеокамер. Пізніше правоохоронці повідомляли, що найближчим часом оприлюднять фоторобот ймовірного убивці журналіста Павла Шеремета, щоб залучити до його пошуку громадськість.

Однак, як повідомило джерело в Національній поліції, вона повинна точно визначити підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, а вже потім оприлюднювати фотороботи.

Нагадаємо, вранці 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув  український журналіст Павло Шеремет.

Злочин кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Слідство розглядає шість версій убивства, серед них – професійна діяльність журналіста, неприязні стосунки, «російський слід», замах на цивільну дружину Павла Шеремета, засновницю «Української правди» Олену Притулу.

За словами Юрія Луценка, основною версією слідство вважає помсту за професійну діяльність.

У групі, яка організувала вбивство журналіста Павла Шеремета, було щонайменше п'ятеро осіб. Бомба була підкладена під двері автомобіля.

23 липня Павла Шеремета поховали в Мінську.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4086
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду