Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок

Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок

29 Липня 2016
2321

Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок

2321
27 липня у Запоріжжі редактору інтернет-сайту «Strelaua.com», активісту та правозахиснику Вадиму Вишинському під двері поклали траурний вінок
Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок
Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок

Про це повідомляє «Strelaua.com».

Запорізький журналіст Вадим Вишинський знайшов траурний вінок у своєму під'їзді ввечері 27 липня. На стрічці було написано «Вадиму Борисовичу від друзів».

Пан Вишинський вважає це погрозою на свою адресу через його професійну діяльність.

«З огляду на активну громадсько-політичну позицію очолюваної ним громадської організації «Правозахисник Запоріжжя» і публічну діяльність сайту «Strelaua.com», подібна витівка сприймається як пряма загроза – свого роду «чорна мітка»»,  зазначено на сайті.

Як повідомляє «Strelaua.com»,  журналіст звернувся до поліції. На місце події прибули оперативна та експертна групи правоохоронців.

Нагадаємо, 21 липня в Хортицьке відділення поліції Запоріжжя звернувся журналіст одного із місцевих видань Юрій Хохлов, який повідомив, що йому погрожували.

Раніше, 24 травня, о 9.50 ранку невідомі у масках напали на журналіста «Громадського ТБ. Запоріжжя» Анатолія Остапенка. Він пов’язує напад із своєю професійною діяльністю.  Запорізькі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) за фактом нападу на журналіста «Громадського ТБ.Запоріжжя» Анатолія Остапенка.

Фото: «Strelaua.com»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2321
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду