Журналістів 17-го каналу викликали на допит

Журналістів 17-го каналу викликали на допит

23 Липня 2016
2033

Журналістів 17-го каналу викликали на допит

2033
Журналіста та оператора інтернет-стріму 17-го каналу Тетяну Данькевич та Романа Міхєєва викликали на допит в Шевченківське районне управління поліції Києва в якості свідків у справі про вбивство Павла Шеремета.
Журналістів 17-го каналу викликали на допит
Журналістів 17-го каналу викликали на допит

Про це у своєму відео повідомив 17 канал.

Повістку співробітникам каналу вручили біля офісу компанії 22 липня.

«За фактом вбивства Павла Шеремета порушено кримінальне провадження. Оскільки кримінальне провадження перебуває на розгляді у головного слідчого управління МВС України, зокрема в Шевченківському управлінні міліції, ми викликаємо в якості свідків Тетяну і Романа», – повідомив співробітник міліції.

Про допит журналістів 17-го каналу, які першими опинилися на місці вбивства Павла Шеремета та перебувають у полі зору правоохоронців, 22 липня заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час брифінгу в Закарпатській області.

Першими на місці трагедії опинилися журналісти 17-го каналу, які зняли ірозмістили відео, в якому Павла Шеремета дістають з автомобіля одразу після вибуху. На відео видно, що журналіст на той момент ще був живим.17 канал пояснив свою появу на місці вбивства раніше решти журналістів випадковістю: мовляв, журналісти чатували під будинком Віталія Кличка, щоб записати з ним інтерв’ю, але не знали, що мера немає в Києві.

Нагадаємо, вранці 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

На фото - команда 17-го каналу

Фото: 17 канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2033
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду