Помер колишній телеведучий СТБ Сергій Чибар

Помер колишній телеведучий СТБ Сергій Чибар

22 Липня 2016
8357

Помер колишній телеведучий СТБ Сергій Чибар

8357
21 липня помер колишній ведучий «Неймовірної правди про зірок» на телеканалі СТБ та учасник кулінарного шоу «Майстер Шеф» Сергій Чибар
Помер колишній телеведучий СТБ Сергій Чибар
Помер колишній телеведучий СТБ Сергій Чибар

Про це повідомляє сайт телеканалу СТБ.

Як зазначено, учасник кулінарного шоу та ведучий СТБ Сергій Чибар помер від інсульту. Про його смерть стало відомо ввечері 21 липня. Друзі Сергія почали писати слова підтримки та співчуття родині хлопця. 

«Сергій був веселим, товариським і завжди висловлював прямо свою думку. У нього було багато друзів та знайомих. Останнім часом Сергій працював бренд–шефом в одному з кикиївських ресторанів. Друзі та колеги щиро співчувають родині Сергія. Світла пам’ять!», – написано на сайті каналу.

Нагадаємо, вранці 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

На фото - Сергій Чибар

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду