Валерій Калниш звільняється з «Радио Вести» (ОНОВЛЕНО)

Валерій Калниш звільняється з «Радио Вести» (ОНОВЛЕНО)

22 Червня 2016
4003

Валерій Калниш звільняється з «Радио Вести» (ОНОВЛЕНО)

4003
Ведучий та колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш звільняється з радіостанції
Валерій Калниш звільняється з «Радио Вести» (ОНОВЛЕНО)
Валерій Калниш звільняється з «Радио Вести» (ОНОВЛЕНО)

Про це він написав у себе в Фейсбуці.

Останній прямий ефір за участі Валерія Калниша на «Радио Вести» відбудеться у п'ятницю, 24 червня. Ще п'ять епізодів про книги вийдуть у запису протягом святкових днів. Про причини звільнення та нове місце роботи пан Калниш поки не повідомляє.

Як повідомили «Детектору медіа» в прес-службі медіахолдингу «Вести Украина», Валерій Калниш написав заяву про звільнення за власним бажанням. Яким контентом замінять його програми, поки офіційно невідомо. «У радіостанції новий генеральний продюсер, ми очікуємо на зміни в сітці мовлення та нові обличчя», - повідомила прес-служба.

Валерій Калниш від коментарів відмовився.

Нагадаємо, в березні 2016 року Валерій Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжував вести свої ефіри на радіостанції: дві «Теми Калниша» по вівторках та середах, підсумкову програму, а також проект про книги.

«Це абсолютно моє рішення, ніяк не пов'язане з рішенням редакції або власників. Я зрозумів, що для мене зараз важливіше займатися саме веденням програм і журналістськими проектами. Я пишу книгу, яка вимагає моєї уваги. Тому адміністративні функції мені стали заважати, і я взяв на себе сміливість від них відмовитися», - так він прокоментував своє звільнення з посади головного редактора «Радио Вести».

Головним редактором радіостанції «Радио Вести» Валерій Калниш став у серпні 2015 року.

З 23 червня 2016 року генеральним продюсером радіостанції «Радио Вести» призначений Віталій Докаленко, який раніше працював головним режисером Нового каналу, керував телеканалом «Тоніс», був президентом Національної телекомпанії України, генпродюсером телеканалу «Сіті», генеральним продюсером продакшна групи каналів «1+1». Він замінив на цій посаді Юлію Литвиненко.

Шеф-редактором «Радио Вести» призначена журналістка, колишня заступниця головного редактора газети «Киевский телеграф» Ірина Гаврилова.

Фото - i1os.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4003
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду