Волинський телеоператор-учасник АТО отримав орден «За заслуги»

Волинський телеоператор-учасник АТО отримав орден «За заслуги»

13 Травня 2016
2571

Волинський телеоператор-учасник АТО отримав орден «За заслуги»

2571
Телеоператора творчо-виробничого об’єднання «Служба інформації» Волинської філії НТКУ, учасника бойових дій у зоні АТО Олександра Садовника нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
Волинський телеоператор-учасник АТО отримав орден «За заслуги»
Волинський телеоператор-учасник АТО отримав орден «За заслуги»

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Високу відзнаку Олександру Садовнику вручив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Олександр Садовник був призваний за мобілізацією у зону АТО у січні 2015 року і служив сержантом у 24-й окремій механізованій бригаді. Зараз телеоператор знову працює за фахом.

Держкомтелерадіо нагадує, що свого часу на ХІ Міжнародному фестивалі теле- і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край» телефільм «Вулиця», оператором якого був Олександр Садовник, здобув Диплом у номінації «За кращу авторську роботу». На ІV Телевізійному фестивалі «Відкрий Україну» телефільм «Зернова грамота», відзнятий телеоператором, удостоєний Почесного диплома «За високу професійну майстерність у висвітленні наукової тематики».

Нагадаємо, у жовтні 2015 року Президент України Петро Порошенко нагородив відомого медіаексперта, журналіста, колишнього заступника шеф-редактора «Детектор медіа», викладача кафедри Українського католицького університету (Львів) Отара Довженка орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

У червні 2015 року Президент України Петро Порошенко відзначив державними нагородами з нагоди Дня журналіста 29 журналістів і представників ЗМІ.  Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено 26 представників ЗМІ, одного - орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, одного - орденом «За мужність» ІІІ ступеня, одного - орденом Данила Галицького.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду