В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу

В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу

3 Травня 2016
1920

В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу

1920
Інцидент стався біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. Внаслідок нападу вогнепальне поранення отримав журналіст.
В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу
В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу

Про це пише Dumskaya.net з посиланням на повідомлення редакції ЗМІ.

«Його врятувала куртка і картеч не потрапила по життєво важливих органах. У операторів - розбиті обличчя», - йдеться у повідомленні. 

Зазначено, що нападники приїхали на авто Honda темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ та під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети. Окрім того кореспондента та двох операторів побили. Постраждалих госпіталізовано.

За даними телеканалу, у одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста - кульові поранення голови і спини.

Як повідомив гендиректор 7 канала Михайло Малишев в ефірі телеканалу «112 Україна», до будівлі, де розміщено канал, прибули невідомі та попросили покликати одного з операторів Дмитра Бондаренка, а під час розмови з ним завдали йому удару в обличчя.

За словами Малишева, разом  з цим від нападників пролунала фраза «Нема чого тут розбиратися, діставай помпу». Один з чоловіків дістав з машини, на якій  нападники прибули, помпову рушницю і відкрив вогонь по журналістах.

Наразі, за повідомленням управління поліції, у місті запроваджено план «Перехоплення».

Про напад на знімальну групу повідомила й співробітник телеканалу Олена Ротарі на своїй сторінці в ФБ. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1920
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду