Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

15 Квітня 2016
7519

Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

7519
Ведучого ток-шоу «Чорне дзеркало» вже сьогодні не буде в ефірі
Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)
Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер» (ДОПОВНЕНО)

Ведучий Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер». Про це повідомило достовірне джерело «ДМ» на каналі.

Євгена Кисельова вже 15 квітня не буде в ефірі, в якому повідомлять про  причини звільнення.

«Детектор медіа» намагається отримати офіційний коментар на каналі.

На початку випуску 15 квітня ток-шоу «Чорного дзеркала» Євген Кисельов, привітавшись із гостями та глядачами, сказав, що початок програми буде дещо незвичним.

«Я вдячний "Інтеру", на якому пропрацював сім років. Я вдячний тим, хто запросив мене на "Інтер", хто дав мені можливість працювати в незалежній Україні, робити професійну кар’єру. В Україні, яку я полюбив усією душею, якій сподіваюся ще послужити як журналіст. При цьому я хочу сказати, що вдячний усім, хто мене дивився, хто мені допомагав, хто мене терпів. Але все закінчується, і я йду з "Інтера". На це є багато різних причин, про які зараз тут мені не хочеться говорити детально. Якщо коротко, то скажу, що у мене давно назріла потреба зайнятися деякими проектами в області незалежної політичної журналістики, яку на "Інтері", на жаль, реалізувати не можу.

Прощаюсь із поважними гостями, а управління програмою передаю моєму колезі Олексію Ліхману. Українським телеглядачам не кажу прощайте, а кажу до побачення. Як-то кажуть, скоро побачимося в іншому місці та в інший час», – сказав Кисельов.

Він пішов. Глядачі провели Євгена Кисельова бурхливими оплесками.

Олексій Ліхман вибачився за такий сумний початок програми і продовжив вести програму сам.

Нагадаємо, Євген Кисельов з червня 2008 року працював головним редактором-консультантом телеканалу ТВі. З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу«Велика політика» на телеканалі «Інтер». З 14 лютого по 2 жовтня 2013 року працював керівником «Національних інформаційних систем» телеканалу «Інтер». З 9 червня по 29 вересня 2013 року вів програму «Подробиці тижня» на «Інтері». З 2 жовтня 2013 року – штатний радник керуючого директора Group DF Бориса Краснянського.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7519
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Варакрус
2903 дн. тому
чтож это Лихману все время приходится донашивать форматы- то за Аллой Мазур, то за Кисилевым) по опыту и возрасту уже переросток, а его все время одевают в штанишки с чужого плеча
Валерий
2904 дн. тому
Лихмана не переношу - такой мерзенький, ватномыслящий, настоящий интеровец.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду