У Конотопі здійснено підпал місцевої телестудії (ФОТО)

У Конотопі здійснено підпал місцевої телестудії (ФОТО)

1 Квітня 2016
2350

У Конотопі здійснено підпал місцевої телестудії (ФОТО)

2350
Міський голова Конотопа (Сумська область) Артем Семеніхін повідомив, що у ніч на 1 квітня внаслідок потрапляння пляшок із запалювальною сумішшю згорів офіс «Конотопської студії телебачення» (КСТ).
У Конотопі здійснено підпал місцевої телестудії (ФОТО)
У Конотопі здійснено підпал місцевої телестудії (ФОТО)

Про це він написав у своєму Facebook.

«Сьогодні о 4 ранку в місті Конотоп стався прецедент загальнодержавного масштабу! Потвори в людській подобі кинули дві пляшки запалюючої суміші у вікна Конотопської студії телебачення (КСТ), студії, що працює в місті Конотоп з далекого 1959 року!», - написав Артем Семеніхін.

Він  зауважив, що КСТ - єдиний в місті Конотоп телеканал, що є «незалежним та об'єктивно висвітлює те, що відбувається в місті, області та державі і своїм сигналом покриває третину Сумської та частину Чернігівської областей».

За словами міського голови Конотопа, на даний момент на місці пожежі працює поліція.

«Від себе хочу зазначити, що винні обов'язково будуть знайдені та притягнуті до відповідальності згідно Закону!», - написав Артем Семеніхін.

Як повідомляє інтернет-видання 05447.com.ua, після виникнення пожежі у приміщенні телестудії, чергова працівниця покликала на допомогу випадкових перехожих, які після невдалої спроби гасіння полум'я вкрали ноутбук головного редактора КСТ та ноутбук з кафе «Сад», що знаходиться на першому поверсі будівлі КСТ.

Фото: 05447.com.uа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду