Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов

Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов

24 Березня 2016
2322
24 Березня 2016
15:27

Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов

2322
З 22 березня новим керівником редакції ділової інформації порталу «Ліга.net» став Андрій Самофалов.
Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов
Діловий відділ видання «Ліга.net» очолив Андрій Самофалов

Про це медіа повідомило на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Самофалов, який останнім часом писав для «Української правди», змінив на цій посаді Бориса Давиденка. Пан Давиденко очолював діловий відділ з березня 2014 року. Борис Давиденко з 1 березня став головним редактором інтернет-видання VoxUkraine. Він пішов з порталу «Ліга.net» за власним бажанням.

«Останні два роки я займався журналістикою в правильному місці з правильними людьми, “Ліга”- чудове місце для людей, які хочуть чесно займатися своєю роботою. Мені дуже пощастило з колегами – фахівцями з правильними журналістськими цінностями, які кожен день знаходили відповіді на важливі питання і розповідали, що відбувається», - зазначає пан Давиденко. Він поєднуватиме керування VoxUkraine із написанням книги.

Як повідомляє «Ліга.net», за останні 2 роки відвідуваність ділового блоку порталу зросла на 100%.

Андрій Самофалов отримав освіту в Харківському політехнічному інституті. У журналістиці працює з 2006 року. Попередні місця роботи: ІА «Інтерфакс-Україна», газета «Экономические известия», журнал «Метал України», тижневик «Коментарі». Крім того пан Самофалов був оглядачем журналу «Forbes Україна» і сайту forbes.ua, журналістом і редактором сайту Fubs. Останнім часом займався розслідуваннями в «Українській правді».

 Фото – з Facebook-сторінки Андрія Самофалова.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду