Одеських журналістів не пропускали в облраду

Одеських журналістів не пропускали в облраду

4 Березня 2016
1270

Одеських журналістів не пропускали в облраду

1270
В Одесі невідомі в камуфляжі під різними приводами не хотіли пускати низку журналістів на спільну прес-конференцію голови Одеської облради Анатолія Урбанського і директора обласного архіву Володимира Левчука
Одеських журналістів не пропускали в облраду
Одеських журналістів не пропускали в облраду

Про це сьогодні, 4 березня, повідомило інформаційне агентство «Вікна-Одеса».

Як інформує один із кореспондентів «Вікна-Одеса», біля дверей кабінету, де повинна була відбутися зустріч, стояли невідомі молоді люди в камуфляжі й жінка, яка вимагала повторного пред'явлення документів. Остання заявила, що посвідчення Національної спілки журналістів України – не привід для проходу на прес-конференцію. Пізніше, як стало відомо журналістам, вона вела прес-конференцію Анатолія Урбанського. Кілька людей, яких не пропустили в залу, пішли. Ті, хто залишився, все-таки потрапили на прес-конференцію – через вхід, що веде з сусіднього крила будівлі. Зазначимо, у відповідь на питання, в чому полягає необхідність посиленої охорони, голова облради заявив, що він охороною не розпоряджається. Ситуацію, що склалася, прокоментував наступним чином: «Таке віяння часу». Керуюча справами апарату облради Лілія Третякова вибачилася перед журналістами й пообіцяла залагодити непорозуміння.

Нагадаємо, 4 березня активісти та команда «Стоп корупції» провели акцію протесту під стінами Броварської прокуратури з закликом захистити журналістів від нападів під час виконання професійних обов'язків. Приводом стала бездіяльності правоохоронців, які закрили справу про напад на журналістку інформаційного порталу «Стоп корупції» Лілію Ткачук.

Фото - укроп.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду