Інститут масової інформації відкрив Школу місцевого журналіста

Інститут масової інформації відкрив Школу місцевого журналіста

29 Лютого 2016
1476

Інститут масової інформації відкрив Школу місцевого журналіста

1476
Інститут масової інформації (ІМІ) започатковує Школу місцевого журналіста. Перший набір для журналістів з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Донецької та Луганської областей у Школу триватиме з 1 по 5 березня.
Інститут масової інформації відкрив Школу місцевого журналіста
Інститут масової інформації відкрив Школу місцевого журналіста

Про це йдеться на сайті ІМІ.

Всього у першому наборі для навчання у Школі місцевого журналіста буде відібрано дві групи по 20 учасників.

Навчання відбуватиметься в Києві, перша група пройде тренінг 11-13 березня, друга – 18-20 березня.

Програма складається із двох навчальних сесій. Перша сесія тривалістю три дні стосуватиметься питань організації роботи органів місцевого самоврядування, повноваженням місцевих рад, роботі комунальних підприємств, доступу до інформації та журналістським стандартам у практиці висвітлення роботи органів місцевого самоврядування.

Учасники, які впораються з домашніми завданнями після першої сесії, зможуть взяти участь у конкурсі на кращий матеріал про органи місцевого самоврядування.

Друга сесія триватиме три дні й буде присвячена питанням формування місцевих бюджетів та виявленню корупційних схем. До другої сесії запросять кращих учасників першої сесії.

Відбір учасників Школи місцевого журналіста здійснюватиме конкурсна комісія на основі заповнених онлайн-анкет за такими основними критеріями: вмотивованість, сфера зацікавлення, тема минулих журналістських матеріалів, рекомендації від головних редакторів, досвід роботи у ЗМІ.

Охочі взяти участь мають заповнити анкету тут. Дедлайн – 5 березня.

Учасникам з інших міст організатори компенсують витрати на проїзд (за наявності оригіналів проїзних документів), а також готель та харчування у Києві.

Школа місцевого журналіста реалізовується  Інститутом масової інформації рамках консультаційно-навчального проекту «Будуємо мости заради реформ і довіри», який підтримує уряд Великої Британії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду