Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)

Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)

18 Лютого 2016
6235

Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)

6235
Керівник департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV Олександр Семирядченко припиняє співпрацю з каналом за власним бажанням. Такі ж заяви написали й близько 10 журналістів, які працюють в його команді.
Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)
Олександр Семирядченко та його команда спецпроектів звільняються з ICTV (ДОПОВНЕНО)

Інформацію з власних джерел на телеканалі ICTV «Детектору медіа» підтвердив особисто Олександр Семирядченко.

«Моє рішення продиктоване моїми власними уявленнями про те, яким чином здійснювати виробництво інформаційного та публіцистичного-документального продукту, до якого я маю відношення. З деякого часу я зрозумів, що далі працювати в такому ключі я не зможу. Це моє особисте рішення, в якому я можу бути правий або не правий», - зазначив він.

Пан Семирядченко також уточнив, що за домовленістю з керівництвом каналу працюватиме над виробництвом випусків програми «Дістало!», які вийдуть 22 та 28 лютого. «Всі наступні ефіри, якщо вони будуть, будуть поза мною», - додав телеменеджер.

Він також зазначив, що заяви про звільнення написали близько 10 журналістів департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV. «Я казав їм, що їх рішення не має стояти в прямій залежності від мого. Бо це якісні фахівці, дорослі люди, які мають вибір відповідно до своїх уявлень про професійні критерії і бачення свого майбутнього», - розповів Олександр Семирядченко.

На запитання майбутні професійні плани пан Семирядченко зазначив, що конкретних пропозицій зараз не має, тож він шукатиме шляхи для своєї професійної та особистої реалізації «як в медіа, так і поза медіа».

«Детектор медіа» звернувся по коментар президента-генерального директора телеканалу ICTV Олександра Богуцького щодо звільнень працівників департаменту, однак у прес-службі каналу повідомили, що він поки не коментує ситуацію.

Нагадаємо, Олександр Семирядченко працював на каналі ICTV з 2000 року на посадах заступника головного редактора інформаційної служби та її головним редактором. Був керівником Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України та Радником голови Секретаріату Президента з інформаційних питань. У квітні 2013-го повернувся на ICTV. 

За даними джерел «Детектора медіа», крім Олександра Семирядченка заяви про звільнення з ICTV написали Ірина Соломко, Віталій Ковач, Христина Малазонія, Тетяна Іванченко, Уляна Дрючкова, Євгенія Моторевська, Максим Колос, Юлія Спасокукоцька, також заяву планує написати і Тетяна Мартинюк.

Фото – «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду