18 жовтня – тренінг для журналістів у Краматорську щодо порушень на виборах

18 жовтня – тренінг для журналістів у Краматорську щодо порушень на виборах

15 Жовтня 2015
1206

18 жовтня – тренінг для журналістів у Краматорську щодо порушень на виборах

1206
18 жовтня – тренінг для журналістів у Краматорську щодо порушень на виборах
18 жовтня – тренінг для журналістів у Краматорську щодо порушень на виборах

18 жовтня експерти Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України», які проводять громадське спостереження за місцевими виборами в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі «ОПОРА», проведуть тренінг для журналістів регіону , аби навчити розпізнавати порушення законодавства. До участі запрошуються усі представники медіа, які планують висвітлювати перебіг виборчого процесу на Донеччині.
 


Тренери розкажуть журналістам про їх права та обов'язки та те, як вони можуть корисно співпрацювати із громадськими спостерігачами.  Також експерти поділяться досвідом про те, як виявляти порушення виборчого законодавства, на що варто звертати увагу, що доцільніше фіксувати та яка відповідальність передбачена за ті чи інші протиправні дії.

 

Тренінг для журналістів відбудеться 18 жовтня (у неділю) о 12.00 за адресою: Краматорськ (Донецька область), пр. Миру, 9 у приміщенні «Вільної Хати». Зареєструватись на тренінг можна за телефоном: +38 095 766 52 77.

 

Громадське спостереження за місцевими виборами на підконтрольній Україні території Донецької області здійснює Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі «ОПОРА».



Громадянська мережа
«ОПОРА» провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ - це сфера діяльності мережі, спрямована на об'єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1206
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду