5-7 листопада – п’ятий щорічний «Новомедіа Форум» у Києві

5-7 листопада – п’ятий щорічний «Новомедіа Форум» у Києві

12 Жовтня 2015
1189

5-7 листопада – п’ятий щорічний «Новомедіа Форум» у Києві

1189
5-7 листопада – п’ятий щорічний «Новомедіа Форум» у Києві
5-7 листопада – п’ятий щорічний «Новомедіа Форум» у Києві

5-7 листопада в Києві уже вп'яте відбудеться медіафорум асоціації «Новомедіа», який цього року пройде під новою назвою «Новомедіа Форум». Тема майбутнього форуму - «Участвовать в переменах». На думку організаторів, це співзвучно з тим, що відбувається у країні та актуально для медійників сьогодні.

 

«Новомедіа Форум - це місце максимальної концентрації професіоналів в одному місці,- говорить Руслан Кухарчук, керівник оргкомітету. - Ця подія унікальна. Тут за три дні можна отримати стільки перспектив, скільки в інших місцях не дістанеш навіть за рік. Запрошуємо тих, хто хоче стати справжнім професіоналом своєї справи!». Цьогоріч планується більше 50 спікерів із різних сфер ЗМІ. Також очікується новий напрямок «PR та маркетинг».

 

На форумі будуть фахівці, які поділяться суто практичною інформацією на своїх профільних сесіях. У секторі «Преса» - Максим Бутченко, журналіст «Нового времени», Зоя Нікітюк, декан школи «Новий журналіст», досвідчений редактор. У телерадіосфері будуть брати участь американець Рональд Харріс, президент MEDIAlliance, Олексій Семенов, генеральний продюсер NewsOne, Ірина Малихіна, керівник служби новин на телеканалі «112 Україна».

 

Про журналістські розслідування розповість Наталя Седлецька, журналіст-розслідувач «Радіо Свободи». У секторі інтернет-медіа - Юлія Белінська, головний редактор і видавець нішевого порталу про рітейл Retail Community, засновник Fathers Club Владислав Головін, керівник управління веб-розробок «1+1» Павло Педенко.

 

Тему «PR та маркетинг» розкриють Сергій Дідковський, PR стратег з великим досвідом, Дмитро Моцьо с 10-річним стажем, засновник і директор AMР. OrganicMarketing, а також один з лідерів в українському сегменті інтернету Олександр Ольшанський.

 

Місія форуму за всі роки залишається незмінною і виражається слоганом: «Нові медіа та вічні цінності».

 

Нагадаємо, що «Новомедіа Форум» - це щорічний проект асоціації «Новомедіа». Торік він зібрав близько 50 спікерів різних напрямків у готельному комплексі «Турист».

 

Зараз триває реєстрація на «Новомедіа Форум». Всі деталі можна дізнатися на сайті форуму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду