7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards

7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards

29 Вересня 2015
1559
29 Вересня 2015
12:28

7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards

1559
7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards
7 листопада - церемонія нагородження Novomedia Awards

На початку листопада Асоціація «Новомедіа» вчетверте нагороджуватиме журналістів та редакції ЗМІ за висвітлення вічних цінностей. Наразі Асоціація здійснює моніторинг телеканалів, радіо, газет і журналів, інтернет, щоб виявити матеріали, які сприяють популяризації вічних цінностей.

 

Наразі редакції ЗМІ можуть подавати свої матеріали за відповідними критеріями на електронну адресу церемонії awards@novomedia.org.

 

Загалом нагородження відбудеться у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» (вручається власникам ЗМІ, старшим керівникам, редакціям, головним редакторам та авторам медіаматеріалів за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, а також християнських, моральних і сімейних цінностей) та спеціальна номінація  «Відповідальна журналістика» (вручається журналістам за разові матеріали, у яких компетентно висвітлюється така ж тематика). Детальніше про церемонію можна дізнатися за посиланням.

 

«Ми хочемо, щоб у наших ЗМІ з'являлося все більше матеріалів, які висвітлюють вічні християнські  цінності, актуальні для кожної людини, особливо у цей непростий для України час. Вже не перший рік ми заохочуємо українських журналістів випускати якісні суспільно-відповідальні матеріали!», - сказала куратор церемонії Novomedia Awards-2015 Юлія Забєліна.

 

Церемонія нагородження лауреатів конкурсу цьогоріч відбуватиметься в останній день «Новомедіа Форуму», 7 листопада.

 

Нагадаємо, торік премією були нагороджені журналісти «Громадського телебачення», «СТБ», «Нового каналу»,  а також редакції журналів «Фокус», «Единственная» і телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду