Уляна Фещук стала заступником голови Нацради

Уляна Фещук стала заступником голови Нацради

24 Вересня 2015
3536
24 Вересня 2015
12:25

Уляна Фещук стала заступником голови Нацради

3536
Уляна Фещук стала заступником голови Нацради
Уляна Фещук стала заступником голови Нацради

23 вересня на позачерговому засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заступником голови Нацради обрано Уляну Фещук. Про це повідомляє офіційний сайт державного органу.

 

«Відповідно до п. 1 статті 10 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» Національна рада вирішила обрати Фещук Уляну Юріївну на посаду заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення», - йдеться в рішенні регуляторного органу.

 

Раніше заступником голови Нацради був Григорій Шверк, який нині є народним депутатом.

 

Нагадаємо, 14 вересня указами Президента України Уляну Фещук і Сергія Костинського було призначено членами Нацради. Водночас із посад було звільнено Владислава Севрюкова і Григорія Шверка у зв'язку з обранням їх народними депутатами України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3536
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду