Світлана Коляда перейшла на ZIK

Світлана Коляда перейшла на ZIK

23 Вересня 2015
3027
23 Вересня 2015
14:26

Світлана Коляда перейшла на ZIK

3027
Світлана Коляда перейшла на ZIK
Світлана Коляда перейшла на ZIK

Колишній шеф-редактор новин Національної телекомпанії України Світлана Коляда перейшла на телеканал ZIK. Про це «Детектор медіа» дізналася з власних джерел.

 

У прес-службі каналу ZIK «Детектор медіа» підтвердили, що пані Коляда розпочала роботу в інформаційному департаменті.

 

Сама пані Коляда від коментарів «Детектор медіа» відмовилася.

 

Світлана Коляда раніше працювала ведучою на дніпропетровському 9-му каналі і на телеканалі «Інтер», генеральним продюсером телеканалу UBC та одеського супутникового телеканалу OK, виконавчим директором супутникового телеканалу Shopping TV, продюсером продакшну «Новий день», головним редактором телеканалу Національного банку України БТБ, звідки пішла в лютому 2013 року, згодом була продюсером каналу УГКЦ «Живе.ТБ». З травня 2014 року працювала шеф-редактором новин Національної телекомпанії України, звідки звільнилася в червні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3027
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZIK zik
3128 дн. тому
Забыли еще это указать в биографии Світлана Коляда приєдналася до команди «Громадського ТБ» http://www.telekritika.ua/profesija/2013-06-27/82871
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду