До 20 жовтня – конкурс Інституту масової інформації  «Лови джинсу!»

До 20 жовтня – конкурс Інституту масової інформації «Лови джинсу!»

18 Вересня 2015
2922
18 Вересня 2015
16:45

До 20 жовтня – конкурс Інституту масової інформації «Лови джинсу!»

2922
До 20 жовтня – конкурс Інституту масової інформації  «Лови джинсу!»
До 20 жовтня – конкурс Інституту масової інформації  «Лови джинсу!»

Інститут масової інформації оголошує конкурс «Лови джинсу!» на виявлення прихованої політичної реклами («джинси») у місцевих друкованих та інтернет-виданнях. Конкурс триватиме до 20 жовтня.

 

«Джинса» - це прихована політична реклама, яку у ЗМІ маскують так, щоб читачі думали, що це неупереджені журналістські матеріали.

 

Мета конкурсу -  популяризація ідеї критичної оцінки публікацій в ЗМІ про кандидатів напередодні виборів, та підвищення медіа-грамотності населення.

 

Конкурс «Лови джинсу!» складатиметься з двох частин:

 

1) Виявлення джинси у місцевих виданнях. Для участі потрібно надіслати вирізку з газети або скан чи фото публікації (для інтернет-видань - гіперпосилання або скріншот) разом із коротким описом, чому ви вважаєте цей матеріал джинсою. У цій категорії експерти ІМІ визначать трьох переможців, які отримають грошові винагороди.

 

2) Конкурс статей/блогів про джинсу у місцевих виданнях. Для участі потрібно проаналізувати джинсу у місцевих виданнях та/або ситуацію з цією проблемою у вашому регіоні загалом. Перевагою буде розміщення публікації у місцевому ЗМІ, хоча для участі прийматимуться і статті без публікації, які будуть розміщені на сайті ІМІ. За результатами буде визначено трьох переможців, які отримають високі грошові винагороди.

 

 

Матеріали на конкурс треба надсилати на пошту: imi.inform@gmail.com  (тема листа - «Лови джинсу!») або на поштову адресу: Київ, 01004, вул. Велика Васильківська, 32А, офіс 9. Прохання до учасників у листах чітко вказувати ім'я та прізвище, місто та рід занять. Роботи приймаються до 20 жовтня включно.

 

Конкурс «Лови джинсу» проводиться Інститутом масової інформації уже втретє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2922
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду