У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

31 Серпня 2015
3684

У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

3684
У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)
У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 31 серпня, внаслідок вибуху бойової гранати під Верховною Радою поранено журналістів 5-го каналу. Сайт каналу повідомляє, що знімальна група продовжує роботу.

 

«Наша знімальна група теж поранена, оператор Діма Большаков з ТСН отримав серйозне поранення в ногу... Інфа від Максима Волобоєва», - написав у своєму Twitter журналіст 5-го каналу Олександр Аргат.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го, одразу і журналіст Максим Волобоєв, і оператор Микола Лебедев дістали неважкі ушкодження. Від чого саме (чи це була граната) - наразі невідомо, це встановлюватиме експертиза.

 

Вони продовжили роботу біля парламенту, але їм на підмогу редакція надіслала ще одну знімальну групу на чолі з журналісткою Юлією Божко.

 

 

 

Нагадаємо, 31 серпня під час протистояння між мітингувальниками та правоохоронцям під стінами Верховної Ради у натовп було кинуто вибуховий пристрій. В результаті вибуху було поранено десятки людей - у тому числі оператора ТСН («1+1») Дмитра Большакова, який вів зйомку з місця подій. Оператор отримав осколкове поранення в ногу. Наразі йому надана медична допомога, він очікує на госпіталізацію.

 

«Українська правда» повідомляє, що протестувальники під Верховною Радою використали вибухові пакети і бойову гранату, поранено кілька десятків міліціонерів. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, в військовослужбовців, які охороняють Верховної Ради, кинули бойову гранату. За словами очевидців серед постраждалих також є журналісти. Постраждалих забирають до лікарні на машинах поліції та «швидких».

 

Як пишуть fakty.ictv.ua, постраждалі правоохоронці мають поранення ніг, рук, очей, травми голови. Одному з міліціонерів, ймовірно, під час вибуху, відірвало ногу на колінну чашечку. Постраждалі лежать біля одного з входів в парламент з боку вулиці Грушевського, звідки їх забирають швидкі.

 

Як пізніше повідомили в прес-службі Нацгвардії, було поранено близько 50 військовослужбовців Національної гвардії України, які проходять службу у військових частинах Київського гарнізону, четверо з них у важкому стані.

 

ТСН повідомляє, що  правоохоронці затримали зловмисника, який кинув бойову гранату у бік силовиків під будівлею Верховної Ради у Києві.

 

«Детектор медіа»

Фото - Наталії Нагорної, ТСН

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3684
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qwer
3132 дн. тому
Завтра, с 1 сентября, значительно дорожает электроэнергия, ряд товаров и услуг...пенсии и з/п обещают "проиндексировать" при этом АЖ на 100----200грн...Но что-то никто не рвет на себе рубахи, бабы в халатах с кулаками не громят ВР и не визжат как резанные в сопровождении гопоты...Такая вот особенность народа: восставать за или против того, что даже не читали и то, что является для каждого делом не то что 10-ым, а даже 100-тым, маловлиятельным на жизнь. Но тем не менее.... А если учесть, что изменения в Конституцию (весь пакет, включая сегодняшний) - реализация европейских договоренностей и требований ЕС (еще полуторагодичной давности), куда мы ж так усиленно рвемся и рвались, что развалили всю экономику ,страну и вверглись в войну, то митинг очень показателен! Интересно: кто за всё это сегодняшнее побоище платит? Но "честных" работников 1+1 и 5 канала, получающих теперь в морду плоды своей брехни и тупого пропогандизма абсолютно не жалко! Надо было говорить правду, а не ввергать страну в пучину хаоса, бандитского беспредела, беззакония, нищеты, разгула вооруженной гопоты и войну!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду