Оголошено номінантів на нагороду C4F Award Давоського комунікаційного форуму

Оголошено номінантів на нагороду C4F Award Давоського комунікаційного форуму

20 Серпня 2015
1912

Оголошено номінантів на нагороду C4F Award Давоського комунікаційного форуму

1912
Оголошено номінантів на нагороду C4F Award Давоського комунікаційного форуму
Оголошено номінантів на нагороду C4F Award Давоського комунікаційного форуму

19 серпня за результатами засідання Номінаційного Комітету стали відомі імена українців, номінованих на отримання C4F Award (Communication for the Future) - престижної міжнародної нагороди, яка вручається в рамках Давоського комунікаційного форуму і вважається «нобелівської премією» у сфері комунікацій. Про це повідомила прес-служба премії.

 

Цьогоріч в Україні будуть вручені нагороди у двох номінаціях, які визначені оргкомітетом: «Ідея майбутнього» (Idea of ​​the Future) і «Звязки майбутнього» (Relations of the Future).

 

Нагорода Idea of ​​the Future присуджується за створення сприятливого комунікаційного середовища з метою інновацій та появи свіжих ідей. На неї претендують: Олександр Стародубцев (творець системи електронних державних закупівель ProZorro), Максим Прасолов (засновник видавничого проекту Nebeskey) та Максим Яковер (засновник креативного простору «Часопис»).

 

Нагорода Relations of the Future присуджується за особисті досягнення у сфері управління репутацією, кризових комунікацій і соціальної діяльності. На отримання відзнаку номіновані: Олексій Мацука (творець інтернет-видання «Новости Донбасса»), Арсеній Фінберг (ініціатор руху «Волонтерська сотня»), Ольга Кудіненко (засновник благодійного проекту «Таблеточки»).

 

«Особливість процесу номінування на нагороду C4F Award в тому, що самі кандидати часто не знають, що їх кандидатуру хтось рекомендував. Багато хто з номінантів скромно вважають, що проект є не стільки їх безпосередньої заслугою, скільки результатом роботи цілої команди. У більшості випадків так і є, але завжди при цьому існує лідер, який сприймається оточуючими як обличчя проекту, на якому лежить гласна або негласна відповідальність за результат. Саме таких лідерів і визначає Номінаційний Комітет C4F Award. І ми знаємо, що поряд з кожним з них знаходяться сильні партнери і соратники, кожен з яких гідний подяки за свій внесок», - сказала глава оргкомітету WCFDavos Kyiv, член глобального комітету WCFDavos Ірина Золотаревич.

 

Вона також додала, що наразі вже сформований шорт-лист українських кандидатів, а імена володарів нагород визначить міжнародний комітет з 11 експертів.

 

Нагороди C4F Awards будуть вручені в рамках українського заходу Всесвітнього комунікаційного форуму WCFDavos, який пройде 4 вересня 2015 року в Києві. Пізніше лауреати представлять Україну на врученні глобальних нагород C4F Awards в Давосі в березні 2016 року.

 

Склад Номінаційного комітету: Олександр Акименко, співзасновник і керівник проекту platfor.ma; Валерій Пекар, лауреат C4F Award +2014; Володимир Щелкунов, президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine); Іветта Делікатна, радник Міністра інформаційної політики України; Ірина Золотаревич, глава оргкомітету WCFDavos Kyiv, член глобального комітету WCFDavos; Ірина Рубіс, лауреат C4F Award 2014; Наталія Лигачова, голова правління громадської організації «Детектор медіа»; Оксана Рудюк, голова правління UAPR; Сергій Макаренко, директор зі зв'язків з органами влади та з громадськістю PepsiCo в Україні; Тетяна Василенко, голова правління AGAMA communications; Ярина Ключковська, генеральний директор агентства GROU.

 

Нагадаємо, минулого року переможцями премії стали: візійний проект «Нова країна» (співзасновник Валерій Пекар), Hromadske.tv (співзасновник Роман Скрипін) та  Ekonomika Communication Hub (СЕО Ірина Рубіс). «Детектор медіа» повідомляла про шорт-лист номінантів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду