Новий канал підтвердив напад перукарки на журналістку під час виконання редакційного завдання

Новий канал підтвердив напад перукарки на журналістку під час виконання редакційного завдання

19 Серпня 2015
6197

Новий канал підтвердив напад перукарки на журналістку під час виконання редакційного завдання

6197
Новий канал підтвердив напад перукарки на журналістку під час виконання редакційного завдання
Новий канал підтвердив напад перукарки на журналістку під час виконання редакційного завдання

Новий канал повідомляє, що 17 серпня працівниця столичної перукарні душила, била і виштовхувала з приміщення кореспондентку інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Олену Філонову. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Журналістка Олена Філонова відвідала салон за редакційним завданням. «Команда «Абзацу!» у новому сезоні готує для глядачів серію сюжетів про якість послуг української сфери обслуговування. Журналісти йдуть на безпрецедентні експерименти і проводять скандальні розслідування... Цього разу Олена Філонова вирішила перевірити, як стежать за порядком і  дотримуються санітарних норм у салонах краси», - повідомляє телеканал.

 

Журналістка розповіла, що стилісти навмисне загримували її так, щоб вона здавалася не дуже охайною дівчиною, трохи хворобливого вигляду. Вона попросила підстигти її, під час стрижки постійно чухалася і кашляла, щоб підкреслити, що нездорова. Олена Філонова зазначила, що помітивши це, працівники мали відповідним чином обробити інструменти і місце для наступного клієнта. Але перукар цього не зробила й почала стригти наступного клієнта - трирічну дитину.

 

Дівчина повернулася в перукарню зі знімальною группою, сподіваючись отримати пояснення від працівників. На запитання, чи знають вони про норми оброблення інструментів і чому нехтують елементарними правилами гігієни, нарвалася на грубість.

 

«Майстер почала мені грубити і проявляти агресію. Хочу зазначити, що я говорила з нею абсолютно спокійним тоном, нічим не провокувала її. Потім почалося щось жахливе. Ганна схопила мене за волосся, почала виштовхувати з приміщення, стала душити. Я впала і боляче вдарилася. На шиї у мене садна, на руках синці і подряпини. Всі зафіксовано на відео», - розповіла журналістка.

 

Після інциденту журналістка викликала правоохоронців, але перукар вже пішла. Першу медичну допомогу дівчині надали працівники поліції. На місце події прибула оперативна группа, Олена Філонова написала заяву, зафіксувала побої у судмедекспертів й збирається позиватися до суду на перукаря.

 

«Я цю справу просто так не залишу. Маю намір дійти до суду. Крім того, впевнена, що провину за те, що трапилося, частково лежить і на власниці салону. Вона допускає до роботи людей без оформлення, документів і санітарних книжок. Ті, хто не може опанувати себе, не повинні працювати у сфері обслуговування», - вважає журналістка.

 

Сюжет Олени Філонової на цю тему вийде в ефірі Нового каналу 20 серпня  о 18.00.

 

Нагадаємо, 18 серпня медіа-таблоїд «Дуся» повідомляв, що Олена Філонова постраждала під час виконання редакційного завдання. Інформацію про напад підтвердила «Детектор медіа» сама журналістка.

 

Того ж дня київська міліція поінформувала, що 17 серпня у Дніпровському районі столиці на журналістку одного з телевізійних каналів під час виконання редакційного завдання напала працівниця перукарні та побила її.

 

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського РУ розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

 

«Детектор медіа»

Фото - Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6197
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
да уж
3170 дн. тому
ну, какая страна - такая и парикмахерская! чего тупая журналистка ожидала в стране, опущенной бандой мошенников, до уровня беднейших африканских республик?! что непонятно? такой журналистский "экскремент" логично было бы проводить в салонах Тарасюка или Дюденко хотя бы, соответствующей ценовой категории,а в салонах: "всё за 30 грн." чего ожидать?людей опустили до уровня быдла, соответственно за копейки такое же обслуживание и от безысходности, пошедшие в парикмахеры хоть за каким-то заработком в нечеловеческих условиях без оформления мастера. Так что в суд надо вести тупую журналистку и судить её за тупость и непонимание матчасти. Жаль, что парикмахер ей как следует действительно морду не расквасила.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду