Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

15 Липня 2015
1732

Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

1732
Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)
Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла на наступне засідання розгляд питань п'яти компаній, що мають ліцензії на регіональне цифрове ефірне мовлення та об'єднані в мережу каналу «112 Україна»: ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ». Відповідні рішення ухвалено на засіданні 15 липня.

 

Перенесено розгляд питань про невиконання цими компаніями розпоряджень Нацради про усунення порушень, за які вони мають уже по три попередження, а також про переоформлення їхніх ліцензій у зв'язку зі зміною програмних концепцій.

 

Розгляд питань про невиконання розпоряджень Нацради відкладено через те, що досі не опубліковано розміри штрафів, які Нацрада зможе застосовувати щодо мовників і провайдерів за порушення умов ліцензій і законодавства. Опублікування документу очікується 17 липня - після цього Нацрада зможе застосовувати санкцію штрафів.

 

Розгляд питань про переоформлення ліцензій відкладено, оскільки представник групи «112 Україна» Павло Єгоричев, який зареєструвався на засідання, несподівано залишив Нацраду ще до розгляду питань «112 Україна». Водночас засідання Нацради фіксувала знімальна група каналу «112 Україна», яка пішла одразу після перенесення питань групи «112 Україна».

 

Нагадаємо, що 11 червня Нацрада вдруге відмовила цим компаніям у переоформленні їхніх ліцензій, а 18 червня оголосила їм по третьому попередженню.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду