ICTV шукає журналіста-міжнародника та сценариста

ICTV шукає журналіста-міжнародника та сценариста

14 Липня 2015
2874

ICTV шукає журналіста-міжнародника та сценариста

2874
ICTV шукає журналіста-міжнародника та сценариста
ICTV шукає журналіста-міжнародника та сценариста

Департамент публіцистичних проектів під керівництвом Оксани Соколової телеканалу ICTV запрошує на роботу журналіста-міжнародника та сценариста. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Претендент на позицію журналіста-міжнародника повинен мати досвід роботи від 5 років та володіти іноземними мовами.

 

Для охочих спробувати себе на посаді сценариста обов'язковим є досвід роботи в документальних проектах.

 

«Для обох посад цінними будуть такі характеристики, як креативність та почуття гумору», - уточнили в прес-службі каналу.

 

Резюме необхідно надсилати на адресу електронну адресу: viter17@gmail.com.

 

Нагадаємо, українська редакція «Німецької хвилі» (Deutsche Welle) шукає журналістів і редакторів з досвідом роботи на телебаченні та в онлайн-медіа. Київському міжнародному кінофестивалю «Молодість» потрібен прес-секретар, а агентству «Укрінформ» - менеджер соціальних мереж. Команда веб-серіалу «5baksiv.net» шукає сценариста для зйомок його продовження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду