Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести»

Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести»

22 Червня 2015
3141

Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести»

3141
Олександр Іллерицький перейшов на посаду генерального продюсера
Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести»
Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести»

Колишній головний редактор журналу «Вести. Репортер» і ведучий програми «Итоги недели с Искандером Хисамовим» на телеканалі UBR Іскандер Хісамов став головним редактором «Радио Вести» (усі три медіа входять до одного медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп»). Про це у Facebook повідомив заступник головного редактора «Радио Вести» Валерій Калниш.

 

Як пояснив пан Калниш у коментарі виданню «Дуся», попередній головний редактор «Радио Вести» Олександр Іллерицький відтепер обіймає посаду генерального продюсера «Радио Вести», яка була вакантною останні півроку.

 

«Для мене велика честь приєднатися до чудового колективу "Радио Вести", - цитує прес-служба радіостанції пана Хісамова. – Докладу всі зусилля для того, щоб забезпечити динамічний розвиток радіостанції».

 

Нагадаємо, що «Радио Вести» стартувало в березні 2014 року під керівництвом екс-очільників російської радіостанції «Коммерсант FM». Керівником проекту був Дмитро Солопов, головним редактором - Олексій Воробйов. У червні 2014 року головним редактором радіостанції став Олександр Іллерицький, який до того був заступником головреда і брав участь у запуску станції.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - novostimira.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3141
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wevhuy
3229 дн. тому
Гужва каже: "Для нас сейчас главное – это расширение занимаемой доли на рынке. Для достижения этой цели мы готовы потратиться". Топто демпінг - задля чого? Долі на якому ринку? На ринку пропаганди, звісно. Вони "готові потратиться", як тратиться "Раша тудей" - 300 млн. доларів на "розіп"ятих хлопчиків". Це не журналісти, а ввічливі зелені чоловічкі, замасковані під журналістів.
Бердичевский
3229 дн. тому
"розвиток" - це брати гроші в секретних україножерів і вливати в наші вуха пропагандивно-маніпулятивну бормотуху-говняшку
Уважний глядач
3229 дн. тому
А що, цей Хісамов і досі на волі? Дивно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду