3 червня – презентація фотовиставки «Донбас: діти війни»

3 червня – презентація фотовиставки «Донбас: діти війни»

27 Травня 2015
2116

3 червня – презентація фотовиставки «Донбас: діти війни»

2116
3 червня – презентація фотовиставки «Донбас: діти війни»
3 червня – презентація фотовиставки «Донбас: діти війни»

3 червня о 14.00 у Київському палаці дітей та юнацтва (вул. Івана Мазепи, 13) відбудеться презентація фотовиставки «Донбас: діти війни». Захід проводиться за ініціативи Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко та Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

Проект  присвячений темі дітей у війні і має на меті показати реальний стан речей на Донбасі, людські долі та випробування, що впали на плечі наших маленьких співвітчизників.

 

Фотознімки, які надали на виставку журналісти, фотокореспонденти, волонтери, бійці АТО та пересічні громадяни, є важливими в контексті привернення уваги до страждань українських дітей та необхідності підтримки в боротьбі проти агресора. Серед авторів - відомі фотожурналісти Влад Содель, Олександр Клименко, Іван Богдан та інші.

 

Захід підтримали:  Міжфракційне об'єднання «Рівні можливості» у Верховній Раді та Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба.

 

Нагадаємо, що в Україні вже відбулося два успішні фотопроекти:  «Донбас: війна та мир» та «Жінки: війна і мир». Фотознімки з Донбасу були гідно оцінені не тільки в різних містах нашої держави, ці експозиції вже були представлені в Європарламенті та в парламенті Великої Британії, а також у виставковому залі Копенгагену, в представництві України при ООН в Нью-Йорку, у Вашинтоні, у  в Тбілісі (Грузія) в музеї Радянської окупації, нині виставка діє в Празі на центральній Карловій Площі та буде презентована й у інших містах Чехії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду