Нацрада знову перенесла розгляд питань каналу «112 Україна»

Нацрада знову перенесла розгляд питань каналу «112 Україна»

21 Травня 2015
2822

Нацрада знову перенесла розгляд питань каналу «112 Україна»

2822
Нацрада знову перенесла розгляд питань каналу «112 Україна»
Нацрада знову перенесла розгляд питань каналу «112 Україна»

21 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд питань п'яти компаній, що мають ліцензії на регіональне цифрове ефірне мовлення та об'єднані в мережу каналу «112 Україна»: ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ».

 

Питання про переоформлення ліцензій цих компаній у зв'язку зі зміною програмних концепцій зняті з розгляду, оскільки компанії відкликали свої заяви для доопрацювання. Питання про невиконання цими мовниками розпоряджень Нацради про усунення ними порушень, за які вони отримали попередження (недотримання програмних концепцій), перенесені на наступне засідання на прохання самих ліцензіатів.

 

Нагадаємо, що Нацрада вже кілька разів переносила розгляд питань каналу «112 Україна».

 

Кожен з п'яти цифрових ліцензіатів, об'єднаних у мережу каналу «112 Україна», має нині по два попередження за відхилення від програмних концепцій. Супутниковий ліцензіат каналу «112 Україна» (ТОВ «ТРК "112-ТВ"») теж має два попередження. Раніше він мав три попередження, але одна із санкцій була скасована Нацрадою 26 березня.

 

Юридичні особи каналу «112 Україна» оскаржують близько 20 рішень Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду