До 22 травня - реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ

До 22 травня - реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ

15 Травня 2015
3575

До 22 травня - реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ

3575
До 22 травня - реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ
До 22 травня - реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ

Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні розпочинає проект практичної Школи для стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ.

 

Для кого Школа: для студентів журналістських факультетів українських навчальних закладів. Перевага віддається студентам, що працюють в студентських чи регіональних друкованих чи онлайн медіа.

 

До уваги головних редакторів: якщо в редакції працюють журналісти-студенти - це гарний шанс для них пройти стажування в іншій редакції та здобути нових навичок!

 

Формат Школи: стажування відбувається протягом 5 днів, з понеділка по п"ятницю, два дні - з акцентом на друковане видання регіональної редакції, три дні - на онлайн медіа. Суть стажування полягає в практичній роботі під керівництвом куратора-співробітника редакції.

 

1-2-й день стажування:

-як розповідати історії та правильно формулювати фокус в них;

-як обрати головну історію дня;

-професійні стандарти роботи з різними джерелами.

 

3-5-й день стажування:

-інфографіка;

-відеоконтент для мультимедійних матеріалів;

-локальні розслідування.

 

Першої Школа пройде з 15 по 19 червня. Прийом анкет до 22 травня (аплікаційна форма тут). Рішення приймається на конкурсних засадах до 29 травня. Участь в школі: безкоштовна, за рахунок організаторів оплачуються проїзд до місця стажування та назад, проживання та частково харчування під час стажування.

 

Кількість учасників: обмежена.

 

Місця проведення стажування школи: провідні регіональні редакції друкованих та онлайн медіа Вінниці, Чернівців, Рівного, Чернігова, Запоріжжя, Житомира, Тернополя, Полтави, Хмельницького, Одеси. Направлення на стажування учасників здійснюватиметься за принципом «студенти зі  Сходу та Півдня - в редакції Заходу та Центральної України, студенти з центральних та західних регіонів - стажуватимуться в редакціях Сходу та Півдня».

 

У разі виникнення питань - треба звератись на office.airpu@gmail.com.

 

Проект здійснюється Асоціацією незалежних регіональних видавців України в рамках проекту Єдина країна за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. /Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду