Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів

Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів

6 Травня 2015
5349

Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів

5349
Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів
Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів

Телеканал новин «24» запускає власний проект розслідувань і збирає для нього команду: журналістів і редактора. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Тематика розслідувань у новому проекті буде широкою, але основний акцент робитиметься на зловживаннях в органах влади, нецільовому використанні державних коштів та матеріальному забезпеченні армії.

 

«Телеканал шукає як талановитих журналістів, так і креативного, амбітного і відповідального редактора проекту», - уточнили на телеканалі.

 

Вимоги до кандидатів:

- вища освіта;

- досвід роботи в жанрі розслідування;

- добре розуміння політичних та соціальних процесів у країні;

- вміння шукати цікаві теми, вести їх, докопуватися до суті;

- налагодження роботи з джерелами інформації;

- вміння цікаво, за канонами драматургії, викладати матеріал;

- відповідальність;

- оперативність;

- стресостійкість;

- комунікабельність;

- готовність працювати понаднормово та у вихідні дні.

 

Резюме потрібно надсилати на e-mail: robota24@24tv.com.ua. До резюме необхідно додати посилання на власні відеоматеріали в жанрі розслідування.

 

У темі листа необхідно вказати, ким ви бачите себе в команді телеканалу «24» : журналіст/розслідування чи редактор/розслідування.

 

Нагадаємо, телеканал «24» також працює над запуском власного політичного ток-шоу оригінального формату, для якого будує студію. За словами генерального директора каналу Романа Андрейка, керівництво каналу уважно вивчає поведінку ядра глядацької аудиторії каналу, якою є 45-річні чоловіки. Ім'я ведучого наразі невідоме. «Я схильний до того, щоб це були іменні ток-шоу», - зазначав пан Андрейко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5349
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду