Редактор сайту «Крым.Реалии» загинув від удару струмом – Мінінформполітики висловлює співчуття

Редактор сайту «Крым.Реалии» загинув від удару струмом – Мінінформполітики висловлює співчуття

5 Травня 2015
2805

Редактор сайту «Крым.Реалии» загинув від удару струмом – Мінінформполітики висловлює співчуття

2805
Редактор сайту «Крым.Реалии» загинув від удару струмом – Мінінформполітики висловлює співчуття
Редактор сайту «Крым.Реалии» загинув від удару струмом – Мінінформполітики висловлює співчуття

Стали відомі подробиці трагічної загибелі кримського журналіста, редактора сайту «Крым. Реалии» Геннадія Михайличенка - його вдарило струмом під час риболовлі на Київщині. Про це повідомляє Тsn.ua з посиланням на слова родичів журналіста.

 

Трагічний випадок стався трапилася 3 травня під Києвом, куди редактор вирушив на риболовлю.

 

«Він закинув вудку чи хотів її скласти, волосінь була довга, а ці дроти високовольтні. Волосінь зачепилася за дроти і відразу через нього пройшов струм. Напевно волосінь була мокра і ще й вологість після дощу. Він загинув одразу. Був опік на руці, обручка почорніла», - розповіли рідні Геннадія Михайличенка.

 

Вони додали, що загиблий рибалив в цьому місці не вперше.

 

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець висловив співчуття з приводу смерті кримського журналіста.

 

«Ця трагічна втрата стала непоправною не тільки для сім'ї, друзів і колег Геннадія Михайличенка, але й для Криму і, в цілому, для всієї України. Від імені Міністерства інформаційної політики та від себе особисто висловлюю щирі співчуття сім'ї, близьким та колегам загиблого», - заявив міністр.

 

Радник міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський підкреслив, що Україна втратила кримського патріота та великого професіонала.

 

«Ми всі втратили велику людину і справжнього кримського патріота, який залишився вірним своїй країні та своєму покликанню. Загибель Геннадія Михайличенка особливо відчутна, оскільки справжня кримська журналістика збереглась лише завдяки дуже вузькому колу професіоналів та, взагалі, когорті чесних і принципових кримчан», - зазначив він.

 

Нагадаємо, головний редактор проекту «Крым.Реалии» Володимир Притула повідомив, що похорон Геннадія Михайличенка відбудеться 7 травня. «Він залишив дружину з трьома талановитими дітьми, безліч корисних справ і добру пам'ять про себе. Таким і пам'ятатимемо його - добрим, усміхненим, безвідмовним», - написав він про покійного колегу.

 

Геннадій Михайличенко закінчив Сімферопольський державний університет. Працював викладачем у Кримському інституті МВС і Кримському інженерно-педагогічному університеті. Журналіст, керівник проекту «Українська мова онлайн для Криму». Минулого року після анексії півострова переїхав до Києва з дружиною і дітьми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду