Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у  Facebook їй надали охорону

Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у Facebook їй надали охорону

17 Квітня 2015
3296

Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у Facebook їй надали охорону

3296
Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у  Facebook їй надали охорону
Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у  Facebook їй надали охорону

Колишній народний депутат від «Партії регіонів», колишній перший заступник Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, екс-голова наглядової ради «Українського медіа холдингу» (УМХ) Олена Бондаренко повідомила, що у міліції зареєстрували її заяву про погрози її життю у соціальній мережі Facebook і надали охорону. Про це вона написала у своїй сторінці у Facebook.

 

«Заяву здала. Прийняли в стінах міліції добре. Всіх "угрожателей" взяли на олівець. Надали охорону. @Арсен Аваков проявив себе в даній ситуації гідно. І його, заступник, до речі теж. Я дякую і їм і тим, хто допомагав оформляти заяву. До речі, в ЄРДР вже все є», - повідомила екс-нардеп.

 

Водночас прес-служба МВС повідомляє, що народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Олена Бондаренко звернулася до Міністерства внутрішніх справ із заявою про погрози, які упродовж останнього дня надходять в її акаунт у соціальній мережі. «Я розумію, що є багато фальшивих акаунтів, проте є і цілком реальні люди, які стоять за погрозами», - цитує прес-служба Олену Бондаренко.

 

Екс-нардеп отримала повідомлення про реєстрацію її заяви та відкриття кримінального провадження, повідомляє МВС. «Тепер я цілком спокійна. Мені буде виділено офіційно охорону, щоб з моїм життям і здоров'ям нічого не трапилося», - зазначила Олена Бондаренко.

 

Прес-служба МВС також повідомляє, що вона висловила вдячність главі МВС України Арсену Авакову за підтримку та сприяння.

 

У Facebook Олена Бондаренко пояснила у властивому їй стилі, чому звернулася до МВС: «Задають питання - навіщо ти пішла із заявою в міліцію, яка зараз така і сяка. Други, іншої міліції у нас немає. Це раз. Я так поступала завжди - і в 2005-му, коли були переслідування з боку тієї ж міліції (тоді я зверталася в прокуратуру), і в 2013-му (обстріл автомобіля) і зараз. Це два. І три. Коли заявляєш про загрози, не просто тринди, як кужелі-оробець-геращенко-соболев-власенко і т.д., а йди і документуються. За свої слова треба відповідати і їх потрібно підтверджувати діями. Принаймні, мене так виховували. Решта - бла-бла і не більше. Ось і міні-лекція для починаючих журналістів :)».

 

 

 Це опублікувала пані Бондаренко на своїй сторінці у Facebook як підтвердження погроз

 

 

Нагадаємо,16 безерня,  після того, як Олена Бондаренко отримала погрозу «Ну що, курва, готуйся...» у Facebook, вона написала: «Ось і роботка для СБУ та МВС. Погрози на мою адресу. Пишу заяву і відправлю замовним. А нашому фейсбучному Арсену Авакову і Фейсбук буде достатньо. Ловіть, розслідуйте. Поки вас не відправили з ганьбою у відставку».

 

Наступного дня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запросив Олену Бондаренко надати докази погроз, які вона начебто отримала в приватному листуванні.

 

Варто нагадати, що нардеп Леся Оробець повідомляла, що у грудні 2013 року Олена Бондаренко, провідуючи постраждалих від дій «Беркуту» у лікарні, погрожувала їм терміном ув'язнення. «Із слів очевидців: приїхала до одного з важкохворих "провідати" Лена Бондаренко (ПР). Як лікують - швидше виздоравлівай- бла-бла. А потім нахилилася до ліжка і пошепки, щоб всі почули: "А БУДЕШ П .... ТЬ - 7 РОКІВ отримаєш», - написала пані Оробець. За даними «Детектор медіа, свідчення цього злочину не було задокументоване.

 

З 30 березня екс-голова наглядової ради «Українського медіахолдингу» (УМХ) Олена Бондаренко знаходиться у відпустці і передає справи, повідомляє медіатаблоїд «Дуся». 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду