До 5 травня – прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»

До 5 травня – прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»

1 Квітня 2015
3710

До 5 травня – прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»

3710
До 5 травня – прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»
До 5 травня – прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) та Уповноважена Президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, голова парламентського комітету євроінтеграції Ірина Геращенко оголошують про старт фотопроекту  «Донбас: діти війни».  Проект буде присвячений темі дітей у війні і має на меті показати реальний стан речей на Донбасі, людські долі та випробування, що впали на плечі наших маленьких співвітчизників.

 

Участь у ньому можуть взяти як журналісти, фотокореспонденти, так і волонтери, бійці АТО, фрілансери, пересічні громадяни. Для цього слід надіслати фото з оголошеної тематики: портрети, обличчя дітей війни, дітей-переселенців, поранених, дітей, які спілкуються з військовими тощо.

 

Нагадаємо, що в Україні вже відбулося два успішні фотопроекти НСЖУ та Уповноваженої Президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі -  «Донбас: війна та мир» та «Жінки: війна і мир». Фотознімки з Донбасу були гідно оцінені не тільки в різних містах нашої держави, а й у низці країн Європи.

 

Виставка «Донбас: діти війни» буде презентована у Києві до 1 червня - Міжнародного дня захисту дітей. Пізніше роботи будуть представлені і за кордоном.

 

Роботи приймаються до 5 травня. Адреса електронної пошти: foto@nsju.org .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду