«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015

«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015

25 Березня 2015
4919
25 Березня 2015
12:58

«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015

4919
«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015
«Інтер» здобув дві перемоги у конкурсі PromaxBDA Europe Awards-2015

Телеканал «Інтер» став переможцем у двох номінаціях телевізійної премії в галузі дизайну PromaxBDA Europe Awards. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Промо-кампанія «Інтер Суперкубка України» під назвою «Досить нас розділяти! Ми з тобою однієї гри!» здобула «золото» в категорії Best marketing campaign for a programme using multiple media.

 

«Срібло» в номінації Documentary or factual entertainment programme spot отримав промо-ролик до документального фільму власного виробництва каналу «Інтер» «Стіна».

 

«Ми не виробляємо промо-ролики. Ми ділимося з глядачем проблемами, які нас хвилюють, розповідаємо історії, близькі кожному. Ефективна комунікація сьогодні зобов'язана бути емоційно привабливою та соціально активною. Приємно, що європейські професіонали промо поділяють наші погляди», - коментує відзнаки промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Нагадаємо, до шорт-листа фіналістів  премії PromaxBDA Europe Awards цього року ввійшли ще два українські продукти: програма «Україна кримінальна» телеканалу ICTV (у номінації On-air Typography) та іміджева кампанія телеканалу НЛО TV з героями-монстрами (у номінації General Channel Image Campaign Using Multiple Media). Проте нагород їм не присудили.

 

PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4919
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3312 дн. тому
Кто бы сомневался. Сколько знаю людей- в основном все Интер смотрят сейчас...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду