Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми

Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми

24 Лютого 2015
10089

Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми

10089
Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми
Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми

Прес-секретарем другого президента України Леоніда Кучми стала військовий кореспондент телеканалу ICTV Дарка Оліфер. Про це вона 24 лютого повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«Друзі, у мене тепер нова робота - прес-секретар президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми. Пропозиція була абсолютно несподіваною. Але погодилася відразу. Як військовий кореспондент я знаю, що робить війна з Україною та українським народом. Багато чого з побаченого, почутого і пережитого за останній рік хочеться забути, і зробити все від себе можливе, щоб війна назавжди залишилася історією», - написала журналістка.

 

Вона зазначила, що відтепер її сторінка у Facebook стане сторінкою прес-секретаря пана Кучми і пообіцяла, що подаватиме інформацію цікаво і оперативно.

 

«З сьогоднішнього дня мій акаунт у Фейсбуці - це сторінка прес-секретаря Леоніда Кучми. Прошу відтепер саме так ставитися до цього ресурсу. Постараюся уберегти друзів і підписників від сухих протокольних повідомлень. Зроблю все, щоб інформація про події була подана цікаво і оперативно. Тут буду повідомляти про всі новини, пов'язаних з миротворчою місією Леоніда Кучми, його роботою в рамках мінського переговорного процесу», - додала пані Оліфер.

 

Як повідомляється на сайті телеканалу ICTV, Дарка Оліфер народилася в Одесі. Закінчила філософський факультет Одеського національного університету ім. І.І. Мєчникова та факультет психології Санкт-Петербурзького державного університету. У журналістиці вона з 2002 року. Працювала на телеканалах ICTV та НТН.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду