Пішов з життя найстаріший журналіст «Вечірнього Києва»

Пішов з життя найстаріший журналіст «Вечірнього Києва»

23 Лютого 2015
5166

Пішов з життя найстаріший журналіст «Вечірнього Києва»

5166
Пішов з життя найстаріший журналіст «Вечірнього Києва»
Пішов з життя найстаріший журналіст «Вечірнього Києва»

23 лютого у віці 72 років пішов з життя найстарший журналіст і редактор газети «Вечірній Київ» Кирило Касаткін, який працював у виданні 32 роки. Про це повідомляє редакція «Вечірнього Києва» і висловлює глибокі співчуття його близьким і рідним.

 

Кирило Касаткін народився 28 липня 1942 року у місті Циндао в Китаї. Працював інженером у тресті «Геофізрозвідка» та об'єднанні «Укргеофізика». Свою роботу у «Вечірньому Києві»  він розпочав у 1982 році, працював у відділах новин, інформації, листування і соціології. Відрізнявся неабиякою ініціативністю, отримував подяку за творчий пошук, у тому числі - від  міської громади. З 2001 року займав посаду редактора відділу міського життя. Кирило Касаткін до останнього займався підготовкою матеріалів до рубрик «Місто», «Суспільство», «Споживач» тощо.

 

Журналіст був найстаршим і найдосвідченішим кореспондентом «Вечірнього Києва», завжди підтримував журналістів-новачків.  

 

Останній запис у своєму Facebook журналіст залишив 11 лютого. За кілька днів перед цим він писав про смерть дружини.

 

Попрощатися з Кирилом Касаткіним можна буде у середу, 25 лютого, об 11.00 на Байковому кладовищі у Києві (малий зал). Зустріч біля корпусу.

 

«Детектор медіа» висловлює свої співчуття рідним і близьким померлого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду