Пораненого під час обстрілу водія знімальної групи «112 Україна» прооперували в Артемівську

Пораненого під час обстрілу водія знімальної групи «112 Україна» прооперували в Артемівську

17 Лютого 2015
3174

Пораненого під час обстрілу водія знімальної групи «112 Україна» прооперували в Артемівську

3174
Пораненого під час обстрілу водія знімальної групи «112 Україна» прооперували в Артемівську
Пораненого під час обстрілу водія знімальної групи «112 Україна» прооперували в Артемівську

Пораненого в зоні АТО водія знімальної групи «112 Україна» Сергія Хандуріна прооперували у лікарні міста Артемівська (Донецька область). Про це з місця подій повідомляє кореспондент «112 Україна» Євген Куруленко, пише сайт телеканалу.

 

«Сьогодні ми на власному досвіді побачили, як на Донбасі зберігається або продовжується режим припинення вогню. Дійсно, ми сьогодні потрапили на трасі Артемівськ-Дебальцеве під обстріл. Все відбулося дуже швидко. Як тільки ми виїхали на трасу і під'їжджали до селища Луганське, це десь в 20 км від Дебальцевого, у наш бік полетіли снаряди. З чого саме стріляли, ми так і не зрозуміли, бо сталося все дуже-дуже швидко. Снарядів було дуже багато, вони падали навколо нас, і один з них ліг в 20 м у машини, і саме там був поранений наш водій. Він мужньо, зібравши всі зусилля, керував нашим виїздом з місця обстрілу. З пораненою рукою він скомандував нам всім сісти в машину і фактично вивозив нас звідти. Ми доїхали до Артемівська і там цілий день перебували в лікарні, де Сергію надавали медичну допомогу», - розповів Євген Куруленко, який був у складі знімальної групи телеканалу «112 Україна», що потрапила під обстріл.

 

Знімальна група розповіла, що можливості нормально накласти джгут в рухомому автомобілі не було, а на трьох блокпостах, які минули по дорозі в лікарню, не було медиків. Проте до Артемівської центральної районної лікарні змогли дістатися благополучно, за допомогою колег з Reuters.

 

«Отримав відкритий перелом променевої кістки. Прооперований. Надалі його чекає тривала реабілітація, можливо, ще ряд реконструктивних операцій», - прокоментував поранення водія черговий травматолог Артемівської міської лікарні Дмитро Бондар.

 

До вечора Сергія Хандуріна переправили до Краматорська (Донецька область) в місцеву лікарню. Його життю в даний час нічого не загрожує. Лікарі повідомляють, що рукою він зможе користуватися повноцінно тільки через півроку.

 

Нагадаємо, 17 лютого знімальна група у складі кореспондента, оператора та водія телеканалу «112 Україна» потрапила під обстріл на так званій Ростовській трасі біля селища Луганського, що між містами Артемівськом та Дебальцевим. Колеги з інформаційного агентства Reuters, яких зустріла знімальна група «112 Україна», допомогли дістатися українським колегам до лікарні.

 

«Детектор медіа»

Фото - «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду