До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»

До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»

11 Лютого 2015
3119

До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»

3119
До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»
До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»

В рамках Відкритого конкурсу журналістів «Текст» з 2015 року його засновники вирішили провести конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9».

 

Конкурс надасть можливість фотожурналістам продемонструвати свій професійний рівень і поборотися за звання найкращих.

 

«Один кадр можна описати як завгодно, великою кількістю слів, а будь-яку історію можна розповісти єдиною фотографією, при цьому мова фотографії універсальна і інтернаціональна», - зазначають організатори.

 

Номінація для фотожурналістів «TXT 6х9» має на меті збагатити, розширити рамки конкурсу «Текст», а також продемонструвати ефективність грамотної взаємодії вербального та візуального текстів. Конкурс покаже, як може слово «заграти» при візуальній підтримці, а яскрава фотографія стати ще більш виразною в поєднанні з адекватним словесним коментарем.

 

«В Україні так багато талановитих фотожурналістів! Участь у нашому конкурсі дозволить їм продемонструвати свої роботи в умовах чесної, жорсткої, професійної конкуренції», - йдеться в анонсі конкурсу.

 

До участі в конкурсі запрошуються фотографи українських друкованих видань та електронних медіа-ресурсів, які працюють в жанрі подієвої фотографії.

 

Кожен автор може надіслати не більше п'яти робіт. Учасник повинен бути автором своєї роботи. Фотографії, які беруть участь у конкурсі, повинні бути зроблені протягом останніх 12 місяців. Вимоги до фото: 1200 х 800 пікселів розміром не більше 300 кілобайт.

 

Період подання фоторобіт на конкурс «TXT 6х9» триватиме до 6 травня.

 

У конкурсі чотири категорії: Актуальні події; Жанрове фото; Спорт; Поза конкурсом.

 

До кожного фото потрібно написати короткий текстовий опис.

 

Конкурсний майданчик знаходиться сторінці у соціальній мережі Facebook.

 

Журі має право видаляти фотографії, якщо ті не відповідають умовам конкурсу, порушують авторське право, етичні та моральні норми.

 

У кожній категорії встановлено один грошовий приз - 20 тис. грн. (всього три головні призи).

 

За результатами конкурсу журі в кожній з трьох категорій визначить топ-лист з 17 фото, які візьмуть участь у підсумковій виставці на урочистій церемонії нагородження переможців. Участь у конкурсі передбачає згоду авторів на некомерційне використання їх робіт фотовиставці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду