З українського Forbes медіахолингу Курченка звільняються троє редакторів – ЗМІ

З українського Forbes медіахолингу Курченка звільняються троє редакторів – ЗМІ

10 Лютого 2015
3255

З українського Forbes медіахолингу Курченка звільняються троє редакторів – ЗМІ

3255
З українського Forbes медіахолингу Курченка звільняються троє редакторів – ЗМІ
З українського Forbes медіахолингу Курченка звільняються троє редакторів – ЗМІ

З журналу «Forbes Украина», що видається видавничим домом UMH Publishing медіахолдингу UMH Group (УМХ), який належить Сергію Курченку, звільняються троє редакторів: заступник шеф-редактора Ніна Міщенко, редактор розділу «Фінанси» Наталія Задерей і редактор розділу «Технології» Яна Бесіда. Про це повідомляє інтернет-видання AIN.UA з посиланням на свої джерела.

 

Редакції AIN.UA повідомили, що причинами чергового масового відходу стали «антиукраїнські статті» на сайті Forbes.ua, проблеми з менеджментом у виданні, а також затримки з виплатою зарплати.

 

Ніна Міщенко підтвердила, що вони з Наталєю Задерей залишають холдинг, але від подальших коментарів відмовилася. Яна Бесіда нещодавно оголосила про своє звільнення на сторінці у Facebook, зазначивши, що їй було не комфортно у виданні, тож вона звільнилася, коли у неї з'явилася можливість піти у власний інтернет-проект про IT.

 

Як пише AIN.UA, анонімно один з працівників холдингу озвучив ще одну причину нових звільнень: «За...ло». В якості ілюстрації цього слова він кинув посилання на Facebook-пост голови наглядової ради «Українскього медіа холдингу» (UMH Group) Олени Бондаренко, в якому та заявляє про свою мрію «проінтерв'ювати Захарченка» - одного з керівників терористичної організації «ДНР». Джерело додало, що останнім часом на сайті Forbes.ua стали все частіше з'являтися «антиукраїнські публікації».

 

«Ще один розшукуваний спецслужбами одіозний екс-регіонал Сергій Арбузов, який при Януковичі займав пости голови НБУ і віце-прем'єр-міністра, минулого тижня опублікував на Forbes.ua власну колонку», - йдеться в матеріалі AIN.UA.

 

Вчора, 9 лютого, «Детектор медіа» писала, що в медіахолдингу UMH Group (УМХ) олігарха Сергія Курченка, який оголошений у розшук, вже кілька місяців затримують зарплату. На початку лютого звільнилася фінансовий директор видавничого дому UMH Publishing Надія Боєва. «Детектор медіа» звернулася в UMH Group по коментарі з приводу затримок зарплат, але досі не отримала відповіді.

 

Нагадаємо, в січні з UMH Group звільнилися директор з маркетингу UMH Publishing Наталія Бойко, яка стала заступником генерального директора видавничого дому «Едіпрес Україна», та піар-менеджер видавничого дому Юлія Василенко.

 

У жовтні 2014 року Тетяна Єфименко залишила посаду генерального директора видавничого дому UMH Publishing за власним бажанням після 14 років роботи.

 

22 вересня 2014 року «Український медіа холдинг» (УМХ), що належить Сергію Курченкуоголосив про призначення головою своєї наглядової ради народного депутата від Партії регіонів Олени Бондаренко. Раніше громадянин Росії Юрій Ровенський з липня залишив посаду голови ради директорів медіахолдингу UMH Group (УМХ)

 

5 листопада 2013 року власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group («Український медіа холдинг») Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Одразу після цього 14 працівників сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду