Державне видавництво «Донбас» повинно евакуюватись з Донецька до Краматорська

Державне видавництво «Донбас» повинно евакуюватись з Донецька до Краматорська

26 Грудня 2014
2841

Державне видавництво «Донбас» повинно евакуюватись з Донецька до Краматорська

2841
Державне видавництво «Донбас» повинно евакуюватись з Донецька до Краматорська
Державне видавництво «Донбас» повинно евакуюватись з Донецька до Краматорська

Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво «Донбас» повинно змінити місце розташування з Донецька на Краматорськ (Донецька область) за наказом голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайка. Про це йдеться на сайті Комітету.

 

Наказом також затверджено нову редакцію додатку до статуту видавництва, у якому зазначено його нове місцезнаходження. Наказ Держкомтелерадіо обумовлений рішеннями Ради національної безпеки та оборони України, Указом Президента України та розпорядженням Кабінету міністрів України щодо заходів стабілізації соціально-економічної ситуації у Донецькій та Луганській областях.

 

«З 2 грудня 2014 року державні підприємства, установи, організації, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо, і які знаходяться у зоні здійснення антитерористичної операції (це, зокрема, Луганська ОДТРК, Донецька ОДТРК та ДП Видавництво «Донбас») за наказом відомства припинили виробничу та фінансово-господарську діяльність. Прийнято рішення перемістити їх в ті населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі», - пояснив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

За його словами, евакуація працівників видавництва відбуватиметься за їх згодою.

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення України затвердив нову редакцію статуту Донецької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК), відповідний наказ підписав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.  Місцем знаходження телерадіокомпанії визначено місто Краматорськ (Донецька область). Серед основних завдань Донецької держтелерадіокомпанії - забезпечення глибокого та всебічного висвітлення громадсько-політичного, економічного та культурного життя Донецька, області та держави, оперативне інформування про події у Донецьку та області, в Україні та за її межами.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду