4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»

4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»

3 Грудня 2014
2722

4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»

2722
4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»
4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»

4 грудня о 19:00 на кіностудії Film.ua (м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2) відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Pro у межах освітнього проекту «Film.ua Факультет» - «Формати телевізійних шоу та серіалів: світові тенденції, актуальний контент, кухня індустрії створення та захисту форматів».

 

Експертом майстер-класу виступить директор компанії Media Resources Management Вікторія Ярмощук.

 

Під час заходу експерт спробує знайти відповідь на питання: що краще - знімати проект згідно з перевіреним на інших територіях форматом чи створювати свій продукт з нуля, не обмежуючи себе рамками? Для цього вона проаналізує глобальні тенденції індустрії форматів, спробує зрозуміти секрети успіху продуктів, які підкорили весь світ, оцінить релевантність світових хітів реаліям нашого ринку і спрогнозує тенденції на майбутнє. Крім того, під час майстер-класу будуть розкриті теми створення біблії формату і питання захисту прав на формат.

 

Основні теми майстер-класу:

- Термінологія і категоризація. Що таке ігрові та неігрові формати. Формат або неформат. Коли продукт стає форматом. Що таке «біблія формату».

- Світові тенденції індустрії форматів. Скринінг трейлерів найактуальніших і нових форматів телешоу і серіалів (за матеріалами міжнародної конференції Format Show).

- Тенденції сьогодення - формати серіалів. За і проти.

- Аналіз «маршрутів подорожей форматів» - про що говорить географія.

- Формати в Україні: міжнародні у нас і наші за кордоном. Зародження української індустрії форматів відбувається прямо зараз.

- Що потрібно знати, щоб створити формат і як його продавати згодом. Біблія форматів і її основні елементи.

- Захист форматів або «ідеї літають у повітрі».

 

Участь у майстер-класі коштує 150 гривень. Попередня реєстрація обов'язкова.

 

Додаткова інформація: www.faculty.film.ua, faculty@film.ua, +38 044 459 46 10.

 

Довідка про експерта:

 

Вікторія Ярмощук успішно керує єдиною в Україні консалтинговою компанією в галузі медіа та ентертейнменту Media Resources Management (МRМ). Клієнтами компанії є міжнародні виробники та дистриб'ютори контенту, серед яких Zodiak Rights, ITV Studios Global Entertainment, Warner Bros., BBC Worldwide, Global Agency, ALL3MEDIA, Televisa Internacional, Endemol Group, FILM.UA, Star Media, WeiTMedia, телеканали - СТБ, «Інтер», «1+ », «Україна», СТС, ТНТ, НТВ та інші. Компанія видає галузеву інформаційно-аналітичну періодику: Media Business Reports, Content Report, CIS Content Report, а також здійснює випуск спеціалізованої друкованої літератури (у 2014 році випущена книга Стіва Каплана «Приховані інструменти комедії. Бути смішним - серйозний бізнес», у 2012-му - «Словник медіатермінів» та ін.).

 

Під керівництвом Вікторії стартувала лінійка галузевих семінарів для професіоналів телебачення і кіно «Film.ua Факультет», а також проведені численні закриті тренінги та семінари для клієнтів компанії MRM, серед яких найбільші медіагрупи України.

 

Саме компанія MRM є ініціатором та організатором медіафоруму Kiev Media Week, (масштабний захід у сфері телебачення, кіно і new media, що об'єднує в собі галузеві конференції та міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market). Щорічно в роботі Kiev Media Week беруть участь понад 1000 делегатів з понад 30 країн світу.

 

Вікторія Ярмощук є доповідачем і модератором численних галузевих заходів, регулярним учасником ключових міжнародних ринків і конференцій, зокрема міжнародних ринків контенту MIPCOM і MIPTV (Канни, Франція), DISCOP (Туреччина), NATPE (Прага, Чехія), та багатьох інших.

 

Член Міжнародної академії телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences); організатор півфіналу суддівства Міжнародної телевізійної премії International Emmy Awards 2012 у Києві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду