Осман Пашаєв куруватиме інформаційне мовлення НТКУ

Осман Пашаєв куруватиме інформаційне мовлення НТКУ

10 Листопада 2014
9692
10 Листопада 2014
09:47

Осман Пашаєв куруватиме інформаційне мовлення НТКУ

9692
Осман Пашаєв куруватиме інформаційне мовлення НТКУ
Осман Пашаєв куруватиме інформаційне мовлення НТКУ

Тележурналіст Осман Пашаєв найближчим часом очолить напрям розвитку інформаційного мовлення в Національній телекомпанії України. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія.

 

«Осман Пашаєв куруватиме розвиток інформаційного мовлення НТКУ під час переходу його на суспільне мовлення. Як називатиметься його посада, ми визначимо вже сьогодні на директораті», - сказав Зураб Аласанія.

 

Наразі напрям інформаційне мовлення на Першому національному курує заступник гендиректора Дар'я Юровська, шеф-редактором новин є Світлана Коляда.

 

Осман Пашаєв на телебаченні працює зі студентських років. Починав ведучим прямих ефірів студії мовлення кримськотатарською мовою ДТРК «Крим». Після закінчення школи новин «Інтерньюз» у Києві почав працювати репортером у студії «12 минут новостей» ДТРК «Крим». Від 2001 року мешкав у Києві. Працював у новинах «Інтера», на 5-му каналі, НТН, «Вікнах-новинах» СТБ (2006-2010). У 2011 році був спецкореспондентом ТВi. З 1 серпня 2011 року працював керівником інформаційної служби телеканалу ATR у Сімферополі. Був власкором каналу в Туреччині. Займався розвитком власного інтернет-каналу CrimeanOpenCh.

 

Очолював профспілку «Медіафронт», яка об'єднувала працівників чотирьох загальнонаціональних телеканалів: СТБ, «1+1», «Україна», ТОНІС.

 

У травні 2014 року, коли Осман Пашаєв з колегою вів зйомку жалобних подій 70-х роковин депортації кримських татар, зазнав нападу з боку представників так званої «самооборони Криму», а потім був допитаний у Слідчому управлінні Слідчого комітету Росії по Республіці Крим. Після цього залишив територію Кримського півострова і переїхав до Туреччини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9692
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ёмаё
3450 дн. тому
Дело даже не в украинском. Это просто бред. Никаким профессионализмом там не пахнет. Если надо завалить все производство, то это оно. ТВ - это не только журналисты!!!Никакое это не общественное вещание. Самая обычная студия ОДТР более общественная, чем то, что сейчас происходит на НТКУ. То, что в эфире. Поплавский покажется зайкой.
Ёмаё
3450 дн. тому
Да, беда! у него хоть мЫшленья хватит на всю страну? На всю эту систему компаний? Регионы в тихом припадке. Шо оно может развивать! / Беда. Что-то Зурик совсем поехал. Такое на НТКУ насобирать.
звідти
3451 дн. тому
Баб Свєта, звідки на телекритиці стільки ПРОДАЖНИХ співрбітників??
Звідки на ТК стільки тупих коментаторів?
3451 дн. тому
2журналист. Всі журналісти провокатори, особливо в Україні, де суспільно важливу інформацію приховують так, що докопатися до неї можна тільки нестандартними підходами. 2Пане Президенте. Що неукраїнського в Аласанії та Пашаєву крім національності? Ці люди чудово розмовляють українською, розділяють проукраїнську позицію і багато років працюють в українській журналістиці, відіграючи там неостанню роль. Якщо під "цинізмом" ви розумієте відсутність патріотичного пафосу, то такий "цинізм" є перевагою в журналістиці, де хтось має казати правду, навіть якщо вона неприємна. 2ого. Пости у фейсбуку — це не журналістика, а особиста позиція. Критикувати Пашаєва за особисту позицію трохи дивно, тим паче його журналістські роботи не мають того емоційного забарвлення, про яке ви тут пишете. Те саме стосується логіки: перегляньте його репортажі з Таксиму чи розслідування для СТБ, для прикладу.
журналист
3452 дн. тому
неужели не нашли а) адекватного б)вменяемого в) настоящего журналиста? Пашаев - скандалист и провокатор. Все его репы - последствия хамского поведения и наездов. Неужели такими же Зураб хочет сделать и свои новости... беда...
Пане Президенте!
3452 дн. тому
Це вже навіть не діагноз. Це відверте знущання з України. Аласанія підбира собі подібних цинічних непрофесіоналів. А головне - знищує ВСЕ УКРАЇНСЬКЕ на Українському телебаченні
ого
3452 дн. тому
это- полный писец или, скоре - диагноз. Киселевщина на фоне пашаевщины покажется цветочками. Только между двумя персонажами разница в том, что первый, т. е. Киселев умеет подать всё так, чтобы даже бред попервой выглядел убедительно, а вот в бред Пашаева не поверит даже бабка в тяжелом маразме. Потому, исчерпав аргументы, любой спорный вопрос подается им просто, как постулат... Если же ставится задача таким вот методом низложить всё украинское, обгадить , опозорить и унизить, то конечно кандидатура Пашаева в этом смысле идеальна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду