Будемо партнерити з «Мистецьким Арсеналом»

4 Червня 2018
3321
4 Червня 2018
12:56

Будемо партнерити з «Мистецьким Арсеналом»

3321
Будемо партнерити з «Мистецьким Арсеналом»

Книжковий Арсенал завершено.

П'ять днів, сотні подій, тисячи людей.

І книг. І бесід. І відкриттів. І чудес.

Люди Мистецького Арсеналу, що, дякувати богові, працює не один раз на рік, а кожен день - після такого величезного хайпу мають повне право впасти де стояли і видохнути. А тоді вже, думаю, ретельно підбити підсумки і розписати висновки, вони це вміють.

Я же тільки хочу уклінно подякувати трьом людям (щоправда, кожен з них репрезентує десятки людей своїх команд: Mystetskyi Arsenal, Телеканал UA:Культура, Радіоканал Культура UA:Українське радіо).

Олеся Островська, ти - неймовірна. Знаю, довести тобі, що робота виконана блискуче - неможливо; ти все одно знайдеш причину бути собою невдоволеною. Але ж факт є фактом: я вже й не пам'ятаю, кому і коли востанне вдавалось зробити читання модним. До того ж, між пісьменником та читачем лежит безодня на ім'я ринок - і так філігранно прокласти через неї місток теж далеко не в кожного архитектора виходить. І ще: впевнений, що цей місток веде прямесенько до фестів Берліну, Франкфурту, Гетеборгу і Істамбулу.

Лук'ян Галкін і Ірина Славінська, а ви, друзі, зовсім божевільні. Знав, що трудоголіки, але ж п'ять днів виїзної студії і прямих ефірів (а к тому - ще й персональних курацій та модерацій) - це щось позамежне. Поважаю вас страшенно як фахівців - і просто люблю як особистостей.

Загалом, UA: Суспільне мовлення вперше виступило генеральним інформаційним партнером Арсеналу - цього разу Книжкового, а всі наступні рази (ми вже вас не упустимо, дорогий Арсенал) - сподіваюсь, партнерити будемо в усьому тому, що, власне, робить Арсенал Мистецьким.

Джерело: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3321
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Barbara
2120 дн. тому
И да я верю как раз в просветительские программы. У людей есть запрос, не все только вокруг молодежи. Во многих странах СМ - это взрослая думающая аудитория. Это 45+. Это такие программы как на Байриш Альфа, где беседы, а не просто отвечалки на вопросы, беседы, с чувством, толком, расстановкой. Люди устали от тв, где штуки, грюки, бьющая по глазам картинка, где форма подменила совсем содержание. Очень не хватает. Что всегда радовало на бывших ОДТРК это то, что как раз и было телепроизводством и что упало до дна. И да, радует, что это не план Держкома, ту систему только извести, она бесчеловечна во всех смыслах. Там никому не хорошо: ни зрителю, ни работающим. В общем, подвижки на Культуре таки вселяют надежду, хотелось бы и в остальном. Очень много людей потеряно нормальных.. слишком тяжела реформа для некоторых городов оказалась после падения уровня госвещания.
Barbara
2120 дн. тому
Я тоже добавлю пару слов за Лукьяна. Спасибо отдельно за Культуру. Культура она кормит и даже в войну, и тем более в войну нельзя без. Даже я считаю, что ее должно быть больше. Отдельное спасибо за все, что связано с кино. Меня сложно удивить, у нас Историю кино вела Алферова (ВГИК) и в Мюнхене и Германии я видела многое и многих, но ребята держат невероятный уровень. Рада, что нет шароварщины, рада, что они берут серьезные темы. Очень тяжела была реформа, а вернее видеть, как до падало все абсолютно. Как исчезали умные и уровневые программы, но плодились девы на РИРе с выжимками из сети. Лукьян - это просто обалденное кадровое решение. И Харьков даже потерял с его отъездом. Культура как раз может сработать локомотивом, учитывая своеобразие нашей политической ситуации и уровень политдискурса. Мне настолько было тяжело видеть падение госвещания до маргинального уровня, (а СМ роднит с гос некогда неубитые просвитницкие программы, общественно-политические, уровень, серьезность тем и представление страны). Что возненавидишь свою любимую работу. Так что есть шанс, что СМ возьмет лучшее. Это те маленькие, хотя с большими последствиями в хорошем смысле подвижки, что вселяют надежду на то, что тв таки будет. Я просто рада как слон даже с потерями после реформы, сокращений, ужасов всех перемен и невозможности до всего уже в этом развале, самое ужасное, умственном, работать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду