Фреймут чи її команда – геніальні

23 Квітня 2018
3472
23 Квітня 2018
18:53

Фреймут чи її команда – геніальні

3472
Фреймут чи її команда – геніальні

Трохи дістало. Оце шойно наїлася салату з великою кількістю зеленої цибулі і раптом в мозку виринув образ Фреймут. Бо соцмережі за останні тижні так багато про неї писали, що у моєму мозку її прізвище зачепилось і засіло.

Кілька днів тому, сидячи в кафе з колегою, з якою тільки познайомилася, вже за 10 хвилин після знайомства ми говорили .. про Фреймут, бо колега замовила салат, попросивши не додавати туди цибулі, І знову виринув з мозку образ Фреймут і понеслось. І після кількахвилинної дискусії на тему діянь Фреймут я подумала, якого милого ми витрачаємо на це час, якого в нас було доволі мало.

Фреймут чи то її команда - геніальні. Своїми провокативними дописами і діяннями з цілком чіткою ціллю - викликати шквал обурень, вони змусили постити прізвище Фреймут у ФБ навіть тих, хто пише про державну корупцію, АТО та інші суспільно важливі теми (Раптом хто не зауважив, активною в соцмережах і відеоблогінгу Фреймут стала зовсвм недавно - під запуск нового шоу і під початок гастрольного туру.).

Навіщо їм ці обурення? Бо нове шоу Фреймут вимагає героїв-хейтерів, і соцмережі повелися - активно обурюючись, своїми ж пальцями, клацаючи по клавіатурі, допомагають нелюбій ведучій робити нове шоу і в геометричній прогресії збільшують кількість майбутніх глядачів її шоу. А ще збирати повні зали фанів (дивилася - майже всі квитки викуплені, в т.ч за 1200 грн в перших чотирьох рядах) в гатрольному турне Фреймут, бо антиреклама - це інколи крутіше, ніж реклама. І не виключення, що її дописи - це і частина реклами для збору глядачів на свої майстер-класи по Україні.

П.С. Із приводу котиків - на фото із зйомок видно головну редакторку Ганну Жижу, яка відома за іншим шоу як велика фанатка котів і захисниця їх прав. Тому я цю історію з котиками сприйняла спокійно і як якусь провокацію для збору хейтерів, суть якої буде відома вже з ефіру, бо ця редакторка навряд чи б дозволила знущання над котами.

Уперше опубліковано у Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду