Порошенко був змушений ветувати закон Князевича-Гройсмана-Денисенко

14 Березня 2016
1424
14 Березня 2016
12:44

Порошенко був змушений ветувати закон Князевича-Гройсмана-Денисенко

Єгор Соболєв
Народний депутат
1424
І це черговий доказ - коли ми об'єднуємося у боротьбі з клептократами - вони відступають
Порошенко був змушений ветувати закон Князевича-Гройсмана-Денисенко

Закон, який дозволяв посадовцям приховувати майно і не нести за це кримінальної відповідальності, ветовано, - пише Єгор Соболєв у фейсбуці

Це і була наша вимога.

І це черговий доказ - коли ми разом з громадськими активістами, журналістами та західними партнерами об'єднуємося у боротьбі з клептократами - вони відступають.

Петро Порошенко був змушений ветувати закон, який був розроблений його конфідентом Русланом Князевичем, проведений його партнером Володимиром Гройсманом і озвучений депутатом з його фракції Вадимом Денисенком.

Отже, далі діє суворе законодавство, яке зобов'язує всіх посадовців декларувати усе майно включно з записаним на близьких та підставних людей. І яке дозволяє ув'язнювати кожного, хто збреше у декларації з правом конфіскувати все, що посадовець не може пояснити.

Тепер наше завдання - домогтися втілення цього законодавства вже в цьому році. Зокрема, зобов'язати всіх посадовців детально декларувати активи через Інтернет. Щоб це могли побачити усі громадяни.

Щоб показати приклад, в понеділок добровільно оприлюдню подібну електронну декларацію.

Закон, який дозволяв посадовцям приховувати майно і не нести за це кримінальної відповідальності, ветовано.Це і була н...

Опубліковано Єгором Соболєвим 12 березень 2016 р.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду