Допоможемо звільненій із полону журналістці

5 Березня 2016
991
5 Березня 2016
14:23

Допоможемо звільненій із полону журналістці

Юрій Луканов
вільний журналіст, для «Детектора медіа»
991
Допоможемо звільненій із полону журналістці

Шановні колеги!

Днями з полону проросійських сеператистів звільнили журналістку Марію Варфоломеєву. Вона просиділа «на підвалі» понад рік. Зараз її перевозять до Києва.

Складність її ситуації полягає в тому, що вона не має в столиці родичів, які могли б їй допомогти, у неї нема житла. Зрозуміло, що вона має пройти курс реабілітації.

Незалежна медіа-профспілка виділить їй матеріальну допомогу. Але думаю, що цього буде замало. Звертаюся до вас із закликом допомогти Марії у цій складній ситуації, щоб вона змогла відновитися та повернутися до професії.

Станом на сьогодні, кошти для допомоги Марії Варфоломеєвій можна надіслати на рахунок ВПС НМПУ (допоки вона не відкриє власний рахунок у банку).

Організація-одержувач ВПС “Незалежна медіа-профспілка України”
Поточний рахунок: 26001500047496
Ідентифікаційний код (ЄДРПОУ): 33400078
МФО: 300614
Банк: ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”
Призначення платежу: Благодійний внесок для допомоги постраждалим журналістам (для Марії Варфоломєєвої) від (вкажіть Ваше прізвище, ім’я)

За один день  надійшло 1400 гривень. Сергій Гармаш написав,   що коли б була надана картка Приватбанку, то коштів було б набагато більше. Він має слушність. Ризикну дати свою приватну картку. Обов'язково вкажіть, що це для Варфоломеєвої допомога. 5169332403237244 Луканов Юрій Вадимович.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду